Star

3 Marta, 2021 11:00

PUKLA TIKVA! Tamara Milutinović OSTAVILA kompozitora?

Pevačica Tamara Milutinović je pre nekoliko dana navodno stavila tačku na vezu sa kompozitorom Saškom Nikolićem, sa kojim je nekoliko meseci bila u vezi.

Tamara ostavila kompozitora?

Kako „Alo” prenosi, medju njima su se desile nepremostive razlike, pa je Tamara odlučila da ostavi Nikolića i krene svojim putem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Nikolic (@sasko_nikolic)

Podsećanja radi, Saško je nedavno istakao da je Tamaru upoznao pre tri godine i da su im se još tada energije poklopile.

Ona je prvi put došla kod mene u studio i odmah su nam se potrefile energije. Napravili smo neverovatan uspeh sa svim pesmama koje je snimila. Znaš kako, mora mnogo toga da se potrefi da bi sve prošlo kako treba – izjavio je Nikolić, a mnogi su nagađali da se kompozitor upravo zbog nje razveo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝓣𝓪𝓶𝓪𝓻𝓪 𝓜𝓲𝓵𝓾𝓽𝓲𝓷𝓸𝓿𝓲𝓬 (@tamaramilutinovic)

S druge strane, Tamara je u decembru prošle godine prvi put javno progovorila o vezi sa Nikolićem.

Nisamo želeli da pričamo o tome, ali ću sada priznati – jeste, u vezi sam sa Saškom Nikolićem – rekla je Tamara za Blic i dodala: 

Svašta se pričalo o tome, ali ne želim da zalazim u detalje. Trenutno je u toku njegova brakorazvodna parnica, pa iz poštovanja prema njegovoj supruzi ne želim da otkrivam detalje.

FOTO: ATA IMAGES