raskid kaje i matea
Svet

July 4, 2022 20:30

By

Oglasila se i Kaja: Istina je, Mateo i ja više nismo zajedno (foto)

Raskid Kaje i Matea potvrdila je i sama pevačica 

Katarina Ostojić Kaja oglasila se nakon napisa o krahu njene veze. Pop zvezda istakla je da su ovi navodi istiniti te i da ona i Mateo Pavlović više nisu zajedno. Pevačica, međutim, nije zalazila u detalje, a to i ne planira – naglasivši kako o ovome više i neće govoriti za javnost.

Pročitajte: Brižna ćerka: Kaja Ostojić roditeljima kupila kuću na ovoj lokaciji, evo koliko ju je platila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Povodom današnjih napisa u medijima koji su se pojavili, a tiču se mog privatnog života, reći ću samo da smo Mateo i ja okončali emotivnu vezu i da se nadalje neću oglasavati ovim povodom – kratko je prokomentarisala Kaja pa zaključila poruku objavljenu u okviru svojih „storija” molbom za sve – da imaju razumevanja i ispoštuju njihovu privatnost.

Pročitajte:Ćerka Nikolina je najviše propatila – Kaja Ostojić iskreno o raskidu od sportiste. Izgubili smo sve

Podsetimo, Kaja i Mateo su započeli vezu sredinom 2019. godine. Prvu zajedničku fotografiju je postavila pevačica, pola godine kasnije i na Dan zaljubljenih, kada ju je fudbaler iznenadio velikim buketom crvenih ruža i romantičnom večerom. Prema ranijem pisanju „Telegrafa”, razlog rastanka je to što ni dan-danas nisu dobili podršku njegovih roditelja, da oženi Srpkinju. Ostojićeva ove napise nije potvrdila, ali ni demantovala.

Po prekidu veze, takođe, ona je navodno pokupila svoje stvari i vratila se iz Francuske za Beograd, dok on svoju karijeru planira da nastavi u Rijeci.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: ATA images