Nova ljubav Kaje Ostojić
KRAJ

7 Juna, 2022 18:34

Ćerka Nikolina je najviše propatila: Kaja Ostojić iskreno o raskidu od sportiste. Izgubili smo sve

Kaja Ostojić iskreno o bivšem suprugu Nikoli i neplaćenim alimentacijama

Kaja Ostojić iskreno o bivšem suprugu s kojim ima ćerku Nikolinu 

Katarina Kaja Ostojić već nekoliko godina uživa u ljubavnoj vezi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, a pre njega imala je tri braka. Iz prvog braka sa košarkašem Nikolom Dragojlovićem pevačica ima ćerku Nikolinu i inače ne voli preterano u javnosti da govori o ovom periodu svog života.

Pročitajte: Kaja Ostojić se zalaže za intervencije o trošku države – Plastične operacije treba da pokriva osiguranje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Ipak, Kaja je sada govorila o tome i priznaje da se ne kaje zbog svog prvog braka, a spomenula je i njegove neisplaćene alimentacije ćerki.

– Ne kajem se zbog prvog braka, jer imam predivnu ćerku. Nismo se baš rastali na najbolji način i prosto, ko želi kontakt sa svojim detetom, taj će da ga napravi. Ja nikada to nisam branila. Ona nikada nije patila zbog toga što on nije tu, stvarno to nikada nisam vdiela. prosto je odrasla bez njega, maltene otkad se rodila je rasla bez njega. On je jednom platio alimentaciju, pre skoro 18 godina. Kad smo se rastali mi je dao 500 evra i više nikad ništa. Sve sam sama postigla – ispričala je Kaja, koja se zatim osvrnula i na svog trećeg i poslednjeg bivšeg supruga, di-džeja Džuniora Džeka.

Pročitajte: Kaja Ostojić u kupaćem zbog kojeg će mnogi POCRVENETI (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Kaja je objasnila razloge njihovog raskida, kao i da li joj je smetalo saznanje o njegovoj novoj vezi koja je usledila malo posle njihovog razvoda.

Izgubili smo taj muško-ženski odnos, zbog toga smo se i rastali. Ta kriza je trajala jedno godinu, dve i verovala sam da ćemo to prevazići. Mama mi je govorila da ne cvetaju uvek ruže, ali sam ja slušala svoje srce – rekla je Kaja i otkrila da nije patila jer je njen bivši suprug tako brzo stupio u novu vezu.

Pročitajte: Brižna ćerka: Kaja Ostojić roditeljima kupila kuću na ovoj lokaciji, evo koliko ju je platila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Nije me njegova nova veza pogodila kao ženu, pogodilo bi me da je bila neka prevara, da je bila situacija da sam ja ostala ucveljena. Ali nije mi bilo svejedno, u smislu nisam se maltene ni ohladila, ali dobro. Sve zarad njegove sreće – priznaje Kaja, piše Glossy.

Podsećanja radi, drugi muž pevačice bio je košarkaš Uroš Duvanjak, a njihov brak je trajao svega četiri meseca.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram