Scandal

3 Aprila, 2021 15:00

Rat se ZAHUKTAVA! Popović RAZAPET između JK I Marije!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, iako su se posvađale i više ne govore, ni Marija Šerifović, ni Jelena Karleuša neće da odustanu od žirija u Zvezdama Granda! Saši Popoviću to, svakako, odgovara, međutim, svestan je da kako zna i ume mora da ih pomiri inače ga čeka pakao na snimanjima koja samo što nisu počela!

Obe hoće da ostanu u žiriju, ali neće da se pomire!

Kad je video da je JK otpratila Mariju sa Instagrama i da njihova svađa nije bezazlena, Saša samo što u nesvest nije pao – objašnjava  izvor SCANDALA! i dodaje:


Suzana ga je molila da uzme šećer i vodu da se povrati. Eto toliko je prebledeo od stresa i muke. Jasno mu je da će Marija i JK ubuduće minirati jedna drugu na svim snimanjima i da namerno neće puštati kandidate kojima je ova druga mentor. Tačnije, Marija će kulirati Jelenine takmičare, i obrnuto. A da ne pričamo o prepucavanju i svađama tokom snimanja, pa onda ko je od drugih članova žirija na čijoj strani… Ma pakao ga čeka, ne znam kako će to rešiti. On ima uvek rešenje za sve, ali ovo će i za njega biti izazov! Rekao je: Jao! Obe su energetske aždaje, kad se posvađaju, ima da padaju reflektori! Borbene su, neće se povući, za njih predaja nije opcija, a ja ne znam kako to da rešim, čeka me ozbiljna igranka – prepričava izvor za SCANDAL! i dodaje:


U svakom slučaju, Saletu će biti teško, ali za gledaoce sledi i te kako turbulentan deo sezone.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL