Svet

30 Marta, 2021 10:00

Popović na teškim MUKAMA! JK i Marija NE ŽELE da se POMIRE!

Izbacivanje Vanje Knežević iz takmičenja „Zvezda Granda” posle sukoba sa Karleušom dovelo je do velikog jaza između Jelene i njene prijateljice Marije Šerifović, što je Sašu Popovića stavilo u veoma nezgodnu poziciju pred nastavak snimanja koje je zakazano za 5.april.

Saša ima tajni plan!

Naime, bivši direktor „Granda” ima zadatak da pomiri Jelenu i Mariju i omogući da nastavak rada na najgledanijoj emisiji može da se odvija nesmetano. S obzirom na to da je Sale poznat po tome što probleme nikada ne gura pod tepih, on je već preduzeo prve korake koji vode do pomirenja dve velike muziče zvezde.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Najveći problem koji se pred Popovića postavlja je to što se Marija i Jelena i privatno druže dugi niz godina, te je ovaj sukob time mnogo dublji, a ogorčenost kod obe veća. Takođe, nijedna od njih nije poznata kao neko ko lako prašta. Naprotiv. Zato je on pokušao da ih dovede kod sebe u Opatiju, misleći da će ih u lepoj atmosferi lakše navesti na razgovor, ali to mu nije pošlo za rukom, pošto su obe otputovale u inostranstvo posle incidenta. Ono što je najzanimljivije i što pokazuje dubinu jaza između njih jeste to što su za destinaciju za opuštanje i Jelena i Marija odabrale Dubai. Trenutno obe borave tamo, ali u različitim hotelima, i nijednoj ne pada na pamet da pokuša da uspostavi kontakt s drugom. Ovo Popoviću smanjuje manevarski prostor, jer je datum snimanja blizu, pa će, čim se vrate, pokušati da opet stupi u kontakt sa njima i razreši svoj „Gordijev čvor” – kaže izvor za Objektiv.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

Podsećanja radi, problem je nastao kada je Jelena tražila da se iz pomenutog takmičenja diskvalifikuje Vanja Knežević koja se sukobila sa pevačicom. Razočarana ovom odlukom, Marija se obratila video-porukom, u kojoj je iznela viđenje situacije.

Jelena je ovo shvatila prelično. Napravio se veliki problem bez velikog razloga. Sve je moglo da se reši daleko lepše i lakše, a ne da se koriste grube i teške reči – rekla je tada Marija, a njen istup bio je povod Karleuši da je otprati sa Instagrama.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ