Sin Aleksandre Prijović
Svet

June 12, 2023 14:00

By

Aleksandra Prijović u suzama: Filip progovorio o razvodu, pa otkrio pevačicino pravo lice VIDEO

Razvod Aleksandre i Filipa nije ni u najavi

Pevačica Aleksandra Prijović i biznismen Filip Živojinovićveć pet godina uživaju u skladnom braku prepunom ljubavi, u kome su dobili sina Aleksandra. Ipak, i pored svega toga razvod Aleksandre i Filipa česta je tema svih medija.

Pročitajte  Ovo je za vas, deco – Aleksandra Prijović uradila nešto veličanstveno za porodice stradale dece FOTO

Razvod Aleksandre i Filipa

Rajko Ristić

I dok pevačica sa zadovoljstvom govori o svom suprugu i braku, Živojinović godinama izbegavao da daje izjave za medije. Čak i kada se pisalo da se razvodi od pevačice, sin Bobe Živojinovića je ostao nem. Međutim, čini se da više neće da ćuti kada je njegov odnos s Aleksandrom u pitanju, piše Story.

Pročitajte  Duboke su rane na duši koje zauvek ostaju – Aleksandra Prijović žrtva nasilja, skupila hrabrost pa progovorila

Razvod Aleksandre i Filipa

Rajko Ristić

Naime, društvenim mrežama kruži jedan od snimaka sa Prijinog nastupa, na kome publika peva njenu pesmu “Zvuk tišine”, koju je pisao Filip, a na kome se vidi da pevačica plače zbog ljubavi i podrške koju dobija od fanova. Upravo taj snimak potakao je Živojinovića da iznese svoje mišljenje o Aleksandri.

Pročitajte Više ga ne krije – Sin Aleksandre Prijović pred kamerama govorio o majci VIDEO 

– Možda to ne pokazuje često, ali ovo je prava ona. Zato je volim. Hvala vam što je podržavate – kratko je napisao Filip.

Razvod Aleksandre i Filipa posle ove njegove emotivne izjave sigurno će biti nešto što se ni u šali više neće pominjati, jer je očigledno da njihova ljubav cveta kao i prvog dana.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, TWITTER