Podrška porodicama stradale dece
Svet

May 4, 2023 18:15

By

Ovo je za vas, deco… Aleksandra Prijović uradila nešto veličanstveno za porodice stradale dece FOTO

Podrška porodicama stradale dece stiže i od Aleksandre Prijović 

Danas se u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikardogodila nezapamćena tragedija, kada je jedan četrnaestogodišnjak usmrtio osmoro učenika i radnika obezbeđenja, dok je učiteljicu i šest đaka ranio.

Pročitajte Ćerku Nikoline Pišek je samo Bog sačuvao od smrti u školi – Voditeljka se oglasila potresnim rečima

Podrška porodicama stradale dece

ATA images

Tim povodom, mnoge poznate ličnosti izjavile su saučešće porodicama a neki od njih su nažalost i doživeli ono njagore. Ćerka odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog tragično je nastradala u ovom krvavom piru a ovu tužnu vest potvrio je njegov zet, Željko Tanasković.

Pročitajte Zoran Kesić van sebe zbog pucnjave u školi u koju ide njegov sin – Uplakani roditelji i dalje traže svoju decu

Podrška porodicama stradale dece

ATA images

Pored mnogih koji su izrazili svoju žal za stradalom decom i njihovim roditeljima, oglasila se i Aleksandra Prijović koja je još jednom pokazala koliko ima veliko srce i koliki je empata.

Ona je, naime putem svog Instagrama obavestila sve svoje fanove i publiku da su zakazani nastupi do daljnjeg otkazana.

Podrška porodicama stradale dece

Ovim je odala poštu nastradaloj deci, a njihovom poridcama izrazila duboko poštovanje.

– U znak poštovanja prema svim žrtvama tragedije i njihovim porodicama obaveštavam vas da smo otkazali nastupe zakazane za ovaj vikend. Novi datumi novih nastupa će biti uskoro objavljeni. Najiskrenije saučešće svima koje je zadesila ova neopisiva tragedija – glasilo je Prijino saopštenje koje je naišlo na veliki aplauz i suze.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images