Sin Aleksandre Prijović
Svet

March 6, 2023 20:24

By

Zavirite na zabavu kod Živojinovića: Sin Aleksandre Prijović za rođendan poželeo brata, a dobiće…

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića danas je napunio četiri godine, a tim povodom pevačica i njen suprug priredili su rođendanasku zabavu na kojoj su ugostili drugare svog mezimca.

Pročitajte: Više ga ne krije – Sin Aleksandre Prijović pred kamerama govorio o majci VIDEO 

Čestitke za Aleksandrov rođenadan počele su da pristižu još od ponoći, a pevačica je neke od njih objavila na svom Instagram storiju.

Ono što su svi primetili je to da su ove godine izostale “instagram čestitke” od Lepe Brene, koja se ranije među prvima oglašavala kako bi mezimcu svog posinka uputila čestitke. Međutim, Aleksandrina majka Borka nije propustila priliku da i preko društvenih mreža iskaže ljubav prema svom unuku.

Pročitajte: Kakva je to mama – Nepromišljen gest otkrio na koji način se Prija ophodi prema sinu, svi komentarišu 

Ona je ujedno otkrila i kako izgleda Aleksandrova rođendanska zabava, te se može primetiti da sin Aleksandre Prijović najviše od svega voli crtać Patrolne šape, jer su i torta i dekoracija bile u znaku ovih crtanih junaka.

A bili su tu i kostimirani Rabl, Čejs, Zuma i Roki, među kojima se našao i Spajdermen, koga maleni Aleksandar, takođe, voli.

Pročitajte: Neverovatna sličnost – Ovako je Aleksandra Prijović izgledala u detinjstvu, a evo kako izgleda njen sin 

Nismo upoznati s tim šta su roditelji poklonili Aleksandru povodom četvrtog rođendana, ali je pevačica za Novu godinu otkrila da njen sin uvek želi isto kao i sva druga deca.

– Aki je tražio igračke, kao i svako dete. Nije dao meni da pišem pismo Deda Mrazu, ljuti se kad uzmem ja nešto da uradim umesto njega. Onda je on napisao da hoće velikog dinosaurusa. Kada ga pitamo da li želi brata ili sestru, on kaže da želi brata, ali sam ne kaže to. On voli da deli stvari, on deli sve, ali kad je hrana u pitanju – ako mu neko kaže da mu da celu čokoladu, on neće, samo da podeli – otkrila je Aleksandra detalje o sinu.

S obzirom na to da je Aleksandar za Novu godinu pored igračke poželeo i brata, verujemo da mu je i rođendska želja ista, te da će mu je Aleksandra i Filip uskoro ispuniti.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM