Razvod Tošića i Karleuše svet novine svet portal
Svet

May 27, 2024 09:00

By

Mediji će o nama pisati dve godine kad ja progovorim… Tošić puca zbog Karleuše i razvoda, Jeleni dosta bruke FOTO

Razvod Tošića i Karleuše sve je bliži

Razvod Tošića i Karleuše čeka se već dugo. Bračni par Duško i Jelena koji nismo videli u komunikaciji od prepirke na Božić, od juče vodi prepirku na Instagramu i u medijima, čini se da sve bliži okončanju.

– Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno.

Razvod Tošića i Karleuše – Duška polako izdaje snaga 

– I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih – otkrio je za Kurir sporta.

Pročitajte Nikad iskreniji – Duško Tošić pokušava da se razvede na lep način, a tužba je poslednje rešenje

Nakon ovoga Jelena je na svom Instagramu objavila prepiske sa Duškovim advokatom u kojima stoji datum iz 2022. godine, u kojima jasno stoji da ona pita za datum i papire za razvod. Uz poruke Jelena je napisala:

Razvod Tošića i Karleuše svet novine svet portal

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Demantujem tvrdnje u izjavi gde pominje njegove neuspele pokušaje sporazumnog razvoda. Jedini inicijator razvoda sam ja, a na svaki predlog sporazumnog razvoda, do dan danas, iako su prošle godine, Duško i njegov advokat nikada nisu odgovorili.

Razvod Tošića i Karleuše svet novine svet portal

Instagram

Duško na ovo  nije ostao imun te je posle nekoliko godina tišine odlučio da se oglasi

Razvod Tošića i Karleuše dogodosiće se uskoro

Razvod Tošića i Karleuše u jeku priča je već duži vremenski period a još uvek zakoniti suprug pevačice i fudbalski menadžer posle 4 godine medijske tišine, spreman je da progovori na ovu temu, te je u svom Instagram storiju napisao:

Pročitajte Konačno zajednički odmor – Duško i Jelena uživaju na jahti uz romatičnu večeru i piće FOTO

– Pošto vidim mnogo laži sa druge strane… Nisam se oglašavao 4 godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju. Uskoro ću dati svoju verziju, ali plašim se da će mediji morati dve godine da se bave time.

Naravno Jelena nije ostala dužna pa je i ona objavila svoju stranu priče…

Razvod Tošića i Karleuše svet novine svet portal

Instagram

– Dok spavam sa mojom decom u sobi, “druga strana” (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke. Mora da je baš luda žurka kad je zaboravio da je juče davao “ekskluzivu” novinarki koja je pisala da je homo****ualac i da ga tuku na splavovima, koja mu je blatila porodicu godinama… Kada je reč o ovoj pretnji medijima koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenje, prisluškivanje, ucene, uvrede, fizičke napade, itd. Zamolila bih “drugu stranu” mada ovde postoji samo jedna NAŠA i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovolino bruke za 3 života) konačno odgovori na predloge sporazumnog razoda na koji čekam 5 godina. To je sve što treba da uradi umesto da preti majci svoje dece javno, koja je za njega i zbog njega milion puta stala u odbranu.

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković