Star

4 Decembra, 2020 18:00

Rialda je bila u KOMI! Za dlaku je IZBEGLA SMRT!

Zadrugarka Rialda Karahasanović krije i od javnosti, ali i od svojih najbližih da je pre nekoliko godina za dlaku mogla da umre.

Situacija nije bila ni malo naivna!

Kako saznajemo, prilikom ugradnje silikona u zadnjicu došlo je do ozbiljnih komplikacija koje su mogle da je koštaju života!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Rialda je pre pet godina odlučila da stavi silikone u guzu, ali se nije uopšte informisala, već je brže-bolje zakazala zahvat i ne sluteći da je čeka pakao – započinje izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Otišla je kod jednog hirurga koji radi u privatnoj bolnici u Tuzli i zakazala operaciju. Međutim, samo dan nakon operacije došlo je do ozbiljnih komplikacija! Silikon se izlio i pojavila se opasnost da devojka dobije sepsu! Zato su joj lekari hitno dali anesteziju i izvadili silikon. Ali već je bilo kasno, devojka je pala u komu, nekoliko sati nije znala za sebe, a lekari su bili van sebe misleći da je gube. Za to zna Naida koja je sada u Parovima, a tada se Rialdi našla i pomogla joj dok se oporavljala – priča izvor za Star i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Uopšte nije bila dobro, bila je i uplašena i iscrpljena, i razočarana, mislila je da tuži doktora, ali opet se predomislila i zahvalna je što je živa. Nikome ne savetuje da rade silikone, pogotovo ne u zadnjicu da stavljaju bilo šta. Pa, eto i Tamara Đurić je mala poblem, isto jedva živa ostala. Rialda se baš dugo oporavljala, sigurno više od godinu dana. Samo su tri osobe znale kroz šta je prošla, krila je od svih. Porodici je rekla da ide na turneju i dva meseca se nije viđala sa njima, da bi im na kraju rekla da je imala saobraćajku, ali da je dobro – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR