Iva Grgurić
Star

November 21, 2020 17:00

By

Iva umalo UMRLA zbog SILIKONA! Isplivali detalji OPERACIJE!

Iva Grgurić hitno je operisana prošle nedelje na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Nije ni slutila da će se sve zakomplikovati!

Kako saznajemo, hitno je morala da zameni stare silikone u grudima jer je bukvalno bila na korak do sepse!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Iva Grguric (@iva_grguric_official)

Iva je pre nekih šest godina prvi put stavila silikone, pa je i tokom boravka u Zadruzi pričala da treba da ih menja i da joj jedan silikon stvara probleme. Međutim, zbog obaveza je odlagala odlazak kod hirurga i ne sluteći da sama sebe ugrožava – priča izvor STARA i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89)

Malo je falilo da se desi katastrofa! Grudi su je nedavno strašno zabolele, pa je otišla na pregled i lekar joj je rekao da mora da se izvrši hitna operacija jer može da dobije sepsu. Naime, jedan silikon se toliko pomerio i dotrajao da je malo falilo da pukne i napravi joj haos u organizmu. Iva se baš uplašila, setila se Tamare Đurić i njene drame sa sepsom. I zaista je mogla tako da završi da nije otišla na pregled u poslednji čas. Mislim da je Filip naterao da ode kod doktora – priča nam izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Filip Đukić (@don.filipo.tattoo)

Baš je bila u panici da će dobiti sepsu, a mučilo je i da li će moći da joj ugrade nove silikone. Svašta joj se motalo po glavi, čak je umislila da se neće ni probuditi iz anestezije! Filip je tešio, a i doktor joj je rekao da se na vreme javila i da nema čega da se boji. Hvala Bogu sve je prošlo kako treba. Sada ima nove, još veće grudi i nema bojazni da će se nešto iskomplikovati – završava izvor tabloida STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR