Kraj braka Ivane i Marka Vulete
Svet

August 21, 2023 11:45

By

Oni su najveća podrška najbolje svetske atletičarke: Evo od koga je Ivana nasledila sportske gene FOTO

Roditelji Ivane Vulete oduvek su podržavali svoju ćerku

Ivana Vuleta je na Svetskom prvenstvu u atletici koje se održava u Budimpešti osvojila prvu zlatnu medalju i tako postala nova šampionka sveta u skoku udalj!

Najbolja srpska atletičarka ostvarila je dva čudesna skoka u Mađarskoj, a u finalu joj niko nije bio ni blizu. Prvo je skokom od 7,05 zabeležila najbolji rezultat ove sezone, a potom skokom od 7,14 potvrdila zlato.

Pročitajte Ivana Španović u 33. godini donela neočekivanu odluku, čeka se reakcija javnosti

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели diegomenzi (@diegomenzi)

I dok niže uspeh za uspehom, njena najveća podrška su otac Ljubiša, majka Vera, brat Nemanja i suprug Marko. Roditelji Ivane Vulete oduvek su podržavali svoju ćerku, a Ivana je i istinska naslednica svoje majke, što po izgledu, što po talentu. I Vesna je svojevremeno bila atletičarka i prvakinja države.

Pročitajte Krv nije voda – Slika Novakovog čukundede osvanula na internetu, sličnost sa teniserom je neverovatna

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели World Athletics (@worldathletics)

 

Na stadionu sam provela najlepše godine. I decu sam vodila. Nemanji je bilo pet, a Ivani dve i po, kada je ona kao vetar prošla pored nas. Jani je to video i ostao u čudu. Tada mi je rekao: „Tebe sam čekao ceo život, sa tobom ću i u penziju“. Sada, dve decenije kasnije, pokazuje se da je bio u pravu – kaže Vesna Španović.

U 16. godini sam 100 metara pretrčavala za 12 sekundi, volela sam i skok udalj, ispred mene je bila velika budućnost. Sa 17 godina postala sam prvakinja stare Jugoslavije, u kojoj je konkurencija bila žestoka. Ubrzo mi je umrla majka i to nisam mogla da prebolim. Odustala sam… Ivana je nastavila gde sam ja stala i zbog toga sam naročito srećna i ponosna.

Pročitajte Ekskluzivno – Prve fotografije sa venčanja Ivane Španović i Marka Vulete (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nike Running (@nikerunning)

Nasuprot majci koja je dala nekoliko intervjua za domaće medije, otac Ljubiša ne voli da se eksponira u javnosti, a kao rekreativac bavio se košarkom i fudbalom.

– Od majke je nasledila sportske gene, a od mene građu. Ali bez njene upornosti i vere u sebe, ništa ne bi postigla. Ona je oduvek bila naše zlato – izjavio je svojevremeno Ivanin otac, posle ćerkinog prvog velikog uspeha, osvajanja zlata na Svetkom juniorskom prvenstvu u Poljskoj.

Pročitajte Trenutak kakav svet nije video – Novak posle poraza ugledao sina Stefana na tribinama, pa zaplakao kao nikad VIDEO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Vuleta (@ivanaspanovic)

I Ivanin stariji brat Nemanja u jednom periodu života gradio je fudbalsku karijeru, ali ga je put odveo u sasvim druge vode, do gastronomije, pa je postao vrhunski kuvar.

AUTOR: Svet

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram