Roditelji Jelene Rozge
Svet

November 2, 2023 09:00

By

Roditelji Jelene Rozge godinama izbegavali javnost, pevačica otkrila isitnu o majci i ko je ona zaista

Roditelji Jelene Rozge njena su najveća podrška

Jelena Rozga koja je skoro tri decenije na muzičkoj sceni, srca publike osvojila je svojom neposrednošću i preslatkim, šarmantnim akcenom koji obara s nogu. Počela je još članica grupe “Magazin” s Tončijem Huljićem na čelu. Svojim kolegama bila je verni saborac, ali u jednom trenutku rešila je da je vreme za nezavisnu igru. I pored samostalne karijere, ostala je prizemna. Roditelji Jelene Rozge su za to zaslužni.

Roditelji Jelene Rozge

Ata images

Roditelji Jelene Rozge preponosni na naslednicu koja nikad nije bila deo skandala

Jelena Rozga je jedna od retkih javnih ličnosti koja nije podložna skandalima, ali njen ljubavni život ipak intigira. Povezivana je sa mnogim frajerima, ali je njena veza sa Stjepanom Hauserom jedina je bila vredna pomena.

Pročitajte Jelena Rozga prvo blokirala Novi Sad, pa bacila publiku u trans – Ovaj koncert će se dugo pamtiti FOTO

– Ovim putem želim obavestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da poričamo. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete – rekla je Jelena za Jutarnji.hr 2017. godine.

Roditelji Jelene Rozge

Ata images

Jelenu ovo nije demoralisalo te je nastavila da ređa uspehe i skrene misli s teme koja je u tom momentu jedino zanimala javnost. Roditelji Jelene Rozge do sada se nisu pojavljivali na javnim događajima koje je priređivala njihova ćerka, ali su jednim lepim povodom napravili presedan. Naime, hrvatska pop zvezda upriličila je promociju akustičnog albuma “Minut srca mog” na kojoj su se kao podrška pojavili i njeni najmiliji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Roditelji Jelene Rozge zaslužni za njenu dobrotu, nežnost i uspeh

– To ide sve iz kuće, ja imam prekrasne roditelje koji su me uvek učili da ostanem fina, da nikada ne dižem nos visoko. Na kraju, imam predivan posao, srećna sam što radim to što volim. Imala sam sreću što sam kao dete došla u “Magazin”. Ostalo nije sreća već puno rada, discipline i truda koje sam uložila u poslednjih dvadeset godina karijere – rekla je Rozga, koja je nedavno prvi put pokazala kako izgledaju njeni roditelji. Svi su primetili da pevačica jako liči na majku, gracioznu damu prelepog lica i otmenog držanja.

Roditelji Jelene Rozge

Ata images

Roditelji Jelene Rozge, majka Marija i otac Ante nisu krili ponos i sreću, čak su dali i kratku izjavu za medije.

– Jelena je odlična, lipa, šesna, dobra, zgodna. Ponosni smo na nju – istakla je Jelenina mama za hrvatski Story.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images