Scandal

12 Oktobra, 2020 20:56

Roditelji NAPALI Aleksandru Mladenović! Šta si to uradila SA LICEM?!

Mnogo se prašine diglo od kada je Aleksandra Mladenović gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji budući da joj je lice bilo jako naduveno!

Plaše se da će Aleksandri lice ostati otečeno!

Osim hejtera koji su je prozivali na mrežama i forumima, i te kako se brinu i roditelji mlade pevačice, ali ne smeju ništa direktno da joj kažu. Kako za SCANDAL! prenose njihove komšije iz Žitorađe, ljudi su baš zabrinuti i plaše se da će Aleksandra trajno ostati onako natečena.

– Ja sam među prvim komšijama Aleksandrinih roditelja u Žitorađi i od kada su je videli u toj emisiji, samo se hvataju za glavu. Ne znaju da li je botoks, peglanje, filteri… Ma šta mi znamo na selu šta se to sve danas radi, ali nije im pravo – priča komšinica i nastavlja:

– Kuka mi njena majka svaki dan, kaže: „Rodila sam je zdravu i pravu, lepu, rumenu, a vidi je sad! Natekla sva, izobličila se! Kuku, kao da nije moje dete! Ja ne znam šta joj je trebalo da se onako unakazi, a ne smem ni da je pitam, uvrediće se, zameriće mi „- priča komšinica za SCANDAL! i nastavlja:

– Posle sam videla da je ona dete sama objasnila da ima neki hormonski poremećaj i da je krenula na neke specijalne tretmane. Kaže da to u početku mora tako da izgleda, a da će posle biti sve normalno i ja joj verujem. Pametna je ona, zna šta radi! – završava komšinica.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ ŽARKO RADOVANČEV/ PRINTSCREEN