Rada Manojlović
Star

9 Januara, 2022 17:00

Roditelji napali Harisa zbog Rade Manojlović! „Ili je ženi, ili je ostavi! Starija je od tebe, vreme je da rađa”!

Rada Manojlović započela je zajednički život sa svojim dečkom Harisom, pa tako već nekoliko meseci žive na relaciji Srbija-Bosna. Međutim, nedavno je Harisova porodica odlučila da se umeša i bukvalno su pritisli pevača da odluči šta želi od odnosa sa Radom.

Roditelji napali Harisa zbog Rade Manojlović!

Na samom početku njihove veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajkom, ali godinama su je zavoleli i sada je gledaju kao ćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli, i obavili sa njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmišljaju ni o venčanju, ni o deci. Rada bi volela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vreme je da rađa – priča za STAR izvor blizak Radi i dodaje:

haris berkovic

Dragan Gajić

Radin tata ih više ni ne pita oko dece, digao je ruke od toga, ne nada se, nego kad se desi, biće presrećan, neće da razmišlja o tome jer se samo nervira. Harisu su nedavno njegovi rekli: Ili ženi Radu ili je ostavi. Njoj godine idu, nije u cvetu mladosti, ako nećeš da se ženiš i ostvaruješ kao otac, pusti devojku da nađe svoju sreću. Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš više sa njom. Zapretili su Harisu, a kada je to preneo Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak i da joj je bilo drago, jer je osetila njihovu podršku – završava za STAR izvor.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ