Preminuo otac Tošeta Proeskog svet novine svet portal
Svet

October 18, 2023 20:45

By

Roditelji Tošeta Proeskog posle njegove smrti ostarili preko noći, a evo kako živi njegova devojka (foto)

Roditelji Tošeta Proeskog i dalje nemi od bola za sinom

Prošlo je šesnaest godina otkad je u saobraćajnoj nesreći poginuo Toše Proeski, za koga su mnogi tvrdili da će zbog svog božanstvenog glasa postati najveća balkanska zvezda. A pored toga što je imao glas kao anđeo, Tošeta su krasile i anđeoske osobine, o kojima i danas pričaju svi oni koji su ga poznavali.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Toše Proeski (@toseproeski_)

– Mnogo nam nedostaje, bio je super čovek sa velikim srcem. Pamtim ga kada je bio mali, a onda je odrastao u pravog, dobrog čoveka. Video sam ga sedam sati pre nego što je poginuo, pričali smo skoro dva sata. Rekao mi je da ima gostovanje na televiziji i da nakon toga ide za Zagreb. Preko telefona su javili njegovoj porodici da je poginuo. Nismo mogli da verujemo i dalje ne verujemo – kaže komšija porodice Proeski.

Pročitajte Postoje dokazi, Toše Proeski je ubijen

Roditelji Tošeta Prosekog se i danas ne mire sa njegovom smrću.

– Roditelji su mu fizički istrošeni, nisu dobro. Ceo narod, ceo Balkan je tugovao – rekao je Tošetov komšija za Blic, dok roditelji nisu imali snage da govore za medije. Oni i danas žive mirno i povučeno, u Kumanovu, u kući na čijem zidu je iscrtan lik njihovog sina.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Toše Proeski (@toseproeski_)

Pored neutešne porodice i brojnih fanova, Toše je iza sebe ostavio i devojku, nekadašnju rukometašicu Andrijanu Budimir. Ona je bila poslednja osoba kojoj je Toše poslao poruku.

– Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te – napisao je Toše, a samo nekoliko minuta kasnije zauvek je napustio svet.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrijana Budimir (@andrijana_budimir_official)

Andrijana se šest godina posle Tošetove smrti udala za ugostitelja iz Skoplja, sa kojim je dobila sina Maksima. Ona posle smrti pevača nikada nije želela da daje bilo kakve izjave za medije.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE PRINTSCREEN