Scandal

7 Februar, 2021 14:00

Rođak iz Sarajeva OTKRIVA sve o Kenanu! Evo PRAVE ISTINE o s*ksu sa rođenim BRATOM!

Nedavno je u Sarajevu pukla bruka kada se pronela vest da je Kenan Tahirović, navodno, imao seksualne odnose sa svojim rođenim bratom! Naravno, ta vest brzo je stigla i do medija, a njegov brat je sve demantovao! Ali da bismo bili sigurni kakav je Kenan zaista, SCANDAL! je stupio u kontakt sa Kenanovim bliskim rođakom koji nam je dao informacije iz prve ruke.

Ovo je prava istina o Kenanu!

Znam Kenana od kada je dete bio, divan momak. A to što se priča po Sarajevu, to su sve zli jezici – započinje rođak za Scandal! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌟 Kenan Tahirovic 🌟 (@insta.kenan)

On je oduvek bio pozitivan i mnogo je voleo društvo. Svako malo kod njega se omladina okupljala i pravile su se žurke. Po parku je išao s gitarom i uveseljavao narod. Takav je, srčan i sav satkan od emocija. A kada ga ponese atmosfera i još ako popije neku više, samo trči okolo i sve redom grli i ljubi. Nikad nije gledao ko pripada kojoj veroispovesti, narodnosti ili da ne daj Bože, deli ljude po seksualnom opredeljenju. Ne! On je momak koji voli ljude i druženje, svako bi ga poželeo u svom društvu – objašnjava rođak i dodaje:

I Kenan i njegov brat poznaju i gejeve, druže se s njima. Čak su s njima imali i poslovnu saradnju. To je bila čista poslovna saradnja, pa su odatle i krenule priče da on kao pravi društvo tim ljudima za pare, ali to nema veze sa istinom. U pitanju su ozbiljni biznismeni, na jakom glasu u Sarajevu kod kojih je Kenan radio kao što i svi drugi rade za platu i poštene poslove. Dečko se samo trudio da radi na sebi i da pošteno zaradi – objašnjava rođak za tabloid Scandal i osvrće se na Rialdu s kojom je Kenan započeo vezu u rijalitiju, ali su trenutno u svađi:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

I Rialda se napatila u detinjstvu. Mnogo su je maltretirali dok je još išla u osnovnu školu. Imala je problema tokom odrastanja, pa znam da je htela i da napusti školu. Komentarisali su je negativno jer je rano počela sa pevanjem, pa su joj dobacivali: Ma važi, jeste pevačica! Ko zna šta ti sve radiš! Možda radiš za pare – prepričava rođak za Scandal! za i dodaje:

Bilo je tu i ucena, pa su joj pretili da će da je tužakaju roditeljima, a naša sredina je stroga, patrijarhalna. Međutim, nije se ona dala, umela je da se brani, ako treba i da se potuče. Znam da je jedna drugarica jurila da je snimi mobilnim dok je bila u toaletu, pa je ucenjivala da će to da okači na internet, ali kažem vam, nije Rialda od juče, umela je da se izbori i svaka joj čast. Nikad nije dala na sebe – završava rođak.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL