Svet

22 Septembra, 2021 19:00

Ša i dalje JURI Taru! Ona ima pakleni PLAN!

Nenad Aleksić ne može i dalje da preboli Taru Simov, pa joj je posvetio i novu pesmu pod nazivom “April”. Reperovi prijatelji ističu da se on i dalje loše oseća.

Ša i dalje juri Taru!

On nikako ne može da nastavi dalje. Počeo je kao da izlazi, da se druži sa familijom, starim prijateljima, ali vidi se da nije to to. Tara ga je emotivno baš uništila. Na sve načine pokušava da joj se približi, ali je ona u skroz drugom filmu. Snima sad i ona pesmu, uskoro planira da uđe u ‘Zadrugu’ i da proba da prvi put zaradi neke pare. U trećoj sezoni je imala mnogo kazni pa ništa nije dobila, a u četvrtoj je bila izbačena – tvrdi izvor Sveta i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mateja Matijević (@matijevicmateja)

Tara tvrdi da je sazrela, da se opametila, ali to se sa njom nikad ne zna. Lako može da pukne, da napravi neki problem, sve je lako izbaci iz takta. Njoj kad dođe žuta minuta, to je kraj. Nju najviše kopka Mateja Matijević, ona i dalje ima emocije prema njemu i neće da se pomiri sa tim da je kraj iako dečko kaže da je ta priča davno završena. Sigurno će probati da mu se opet približi kad uđe u ‘Zadrugu’, a ako ne uspe u nameri, eto haosa. Ona neće podneti odbijanje, pući će načisto. On je jedino zanima, za Ša neće ni da čuje – zaključuje izvor.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ