Svet

10 Septembra, 2021 19:00

Đedović otkriva: „Nenadovi drugovi PRETILI Tari pištoljem!”

Veza Tare Simov i Nenada Aleksića Ša od starta šokira javnost, a kako Svet saznaje, došlo je do toga da se vade i pištolji!

Nenadovi drugovi pretili Tari?

Imali su jednu od mnogobrojnih svađa, ona je valjda htela da se pokupi i ode, on joj nije dao. Onda je Tara rekla da će da zove neke drugare da je valjda kao izbave od njega, pa je onda i on zvao svoje. Na kraju su se kod njih pojavili momci sa pištoljima, haos neki je izbio. Sreća pa niko nije stradao u celoj priči. Ša je zvao i majku i brata da dođu da rešavaju njihove probleme, pa su oni Taru izbacili iz stana – otkriva za Svet Marko Đedović i dodaje da mu je Tara priznala da je i dalje zaljubljena u Matiju, a da je sa Ša bila iz sažaljenja.

Počeo je da joj se gadi, nije mogla da legne sa njim zadnjih mesec, dva dana. Gadio joj se i u ‘Zadruzi’, zato je i pobegla. Pomirili su se samo zato što joj je bilo žao. Govorio je da će se ubiti, da ne može da živi bez nje. On je njoj pričao o avionima, kamionima, šta će sve da joj kupi, a ona je ostajala u vezi sa njim jer ga je žalila, videla je u kakvom je stanju i plašila se da ne digne ruku na sebe. Ma, ona je i pre bila polupana, ali najgore joj je bilo da ima
s**s sa njim iz sažaljenja, a zapravo joj se emocije prema Matiji Matijeviću nikad nisu ugasile. Ja sam još odavno pričao o tome, ona je tvrdila suprotno. Na kraju dođemo do toga da ona i meni lično, a i na televiziji kaže da sam bio za sve u pravu, a to što me je kanalila i izmišljala neke stvari bilo je iz nemoći, afekta i šta sve ne. Pa, ona se i dalje rasplače kad priča o Matiji, voli ga i dalje. Taru najviše boli to što Matijević neće ni da čuje za nju. Dečko je krenuo svojim putem, ona ga ne zanima. Tačku na tu neku vezu stavili su još tokom treće sezone ‘Zadruge’, ali ona i sad kad vidi da ga u medijima povezuju sa nekom devojkom besni. Ne bude dobro. Mada videćemo šta će biti pošto, kako čujem, oboje bi trebalo da uđu u novu sezonu ‘Zadruge’. Sa njima se nikad ništa ne zna – otkriva Marko Đedović.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ