Svet

5 Septembra, 2021 14:30

Marko Đedović spustio Gagija Đoganija! Sukob ne jenjava?!

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji Marko Đedović je žestoko spustio Gagija Đoganija.

Marko Đedović spustio Đoganija!

Naime, sinoć se u emisiju „Narod pita” uključila gledateljka koja je istakla da je Đedović bio daleko bolji u „Zadruzi 4” nego u prethodnoj sezoni pomenutog rijaliti programa. Na njenu opasku nadovezao se i voditelj Darko Tanasijević koga je zanimalo u čemu je razlika između ta dva rijalitija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagi Djogani (@gagiidjogani)

Verute mi nije ništa, nego se promenilo ponašanje učesnika prema meni, valjda je to uzrok. Bilo je dosta trećerazrednih zadrugara koji su vrlo ružno reagovali na mene jer imam nešto da kažem. Mislim da se to promenilo, morali su da me prihvate kao takvog. Osim Gazmena Đoganija, nikada prvi nisam opsovao. U četvorci su se opametili i bolje su se ponašali – rekao je Đedović.

Mnogo ste bili konkretni, sve ste rekli sa pokrićem. Čak mislim da ste bili suzdržani s obzirom na to koliko ste znali sve o svima. Svi na temu Đedovića drhte i nemate dlake na jeziku. Iznenađena sam vašim humanitarnim radom, nikada to nigde niste rekli, slučajno sam čula i oduševila sam se. Čovek koji je tako human ne može biti loš čovek – zaključila je gledateljka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Djedovic (@djedovicmarko_)

Ne možete svirati svinji violinu, samo džabe nervirate svinju. Niko ne razume akademski jezik, to mi je i Mića jednom prilikom rekao, „aman čoveče, ne kapiraju te“– nastavio je Đedović u emisiji „Narod pita“.

FOTO: RAJKO RISTIĆ