dalilina najveća tajna
Star

November 29, 2021 22:00

By

Isplivala Dalilina NAJVEĆA TAJNA! Ovo će vas ŠOKIRATI!

Nakon što je javno prevarila svog tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića Dalila je navukla gnev rijaliti cimera koji su sada otkrili njenu najveću tajnu.

Ovo je Dalilina najveća tajna!

Naime, Dalila je bila glavna tema razgovora Marka Đedovića i Sandre Rešić koji za cimerku nisu imali nijednu lepu reč.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Djedovic (@djedovicmarko_)

Dalila nema prijatelje, ona samo ima neke saradnike koje reklamira jer ima dosta pratilaca pa joj neko tako nešto pošalje da bi se izreklamirao jer je reklama na Pinku jako skupa. Ona nema prijatelje – rekao je Marko.

Znači Miljana je kao luda, ali je bila potpuno u pravu, da se Dalila samo udala da bi mogla da se vrati normalnom i da bi se pomirila sa ocem – zaključila je Sandra.

Ono o čemu svi pričaju je i to da su vodili Dejana i da promeni i veru i sve. Meni je to potvrdila Vesna Rivas. A to je čuo i Mensur zato je on Dalili rekao znaš dobro šta je on uradio za tebe, to mora da se poštuje – pričao je Đedović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

Da, to isto kad su se pre svađali na početku, pre nego što si ti ušao, Mensur je njega napao i rekao kaži svima kako se sada zoveš – šapnula je Sandra.

Pa se priča da ima dete i da ga ostavila u Švajcarskoj, zato ona kada čuje pesmu Pepeljuga… – krenuo je da priča Marko ali je onda neko ušao te su prekinuli ovaj razgovor.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ