car i dejan
Star

24 Novembra, 2021 21:00

KAKAV PREOKRET! Car i Dejan napravili DOGOVOR! Dalila će POLUDETI kad sazna!

Dejan Dragojević i Filip Car odlučili su da stave sve karte na sto, te su otvoreno razgovarali o Dalili Mujić.

Car i Dejan napravili dogovor!

Zašto da teram dalje sa njom ako vidim da ne ide, da je sve loše? Građeno je na lošem, loš je odnos. Ko mene sprečava u bilo čemu? Ma, hajde doviđenja. Ja ne mogu da kažem doviđenja za mesec dana veze, a ona može posle pet godina ljubavi? Boli me k***c – rekao je Car Dejanu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

Ja sam i u svađi govorio da je sve to nemoguće. Znao sam da ćeš ti tek kasnije shvatiti da mnoge stvari koje su se desile sa njene strane nisu čiste, pogotovo u odnosu prema tebi, znao sam da ćeš uključiti mozak. Al’ opet, ja neću nju da ocrnim, brate. Ona je tebi bila bitna, šta god da je uradila mene je ostavila – rekao je Dejan.

Ja znam, sve znam, sve mi je jasno. Poznajem ja veze, znam ja brakove, bio sam u vezi četiri godine. Znam da dođe do pucanja, nađe i jedan i drugi partner druge partnere, pa se posle opet spoje. Znam razvode, pa pomirenja, znam ja svašta. Ja sam nepoverljiv, ne verujem ni u šta – tvrdi Filip.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Ti si ovako kao lik čudan. Ušao si u odnos sa Majom, a znaš da to neće biti čisto do kraja – odgovorio je Dragojević.

Znam, znam, u pravu si ti, ja ću i ovde napraviti haos. Ako me bude je***a u mozak sa Janjušem, ja ću i ti okrenuti leđa, šta me briga. Meni bi najbolje bilo da budem sam do kraja, tako treba – kazao je Filip, sa čim se Dejan složio, a obojica su se dogovorili da spuste loptu i tenziju na minimum.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN / BOJAN VUKOVIĆ