između cece i milija
Scandal

17 Novembra, 2021 18:00

Otkrivamo detalje SVAĐE! Evo šta se dešava sa Cecom i Milijem!

U poslednje vreme svi pričaju o sukobu Cece i Milija!

Evo šta se dešava između Cece i Milija!

Naime, Ceci je pao mrak na oči kada je Mili, mrtav hladan, izgovorio kako je on stvorio Cecu jer joj je komponovao hitove, te da je zahvaljujući njemu imala legendarne koncerte na Marakani i Ušću! To je Cecu izbacilo iz takta, pa mu je odbrusila da je ona ta koja je njemu omogućila da se proslavi i privuče saradnike, ali i da se probije na estradi! Čak mu je nabacila i da nije imao ni profi gitaru kad su počeli da sarađuju! U besu je napustila i snimanje na kratko, međutim, rešila je da sve to ostavi po strani i posveti se takmičarima i kandidatima! Od tada ga samo ignoriše i gleda svoja posla, jer je shvatila da će ga najviše nervirati ukoliko ga kulira! I kad je pecne dok komentarišu, ali i dok traju pauze, Ceca sedi sa Marijom, Viki i Đorđem Davidom, a Milija ignoriše.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Svi znaju da je Ceca velika zvezda maltene od kada se kao devojčica pojavila na sceni, pa to što Mili priča veze s vezom nema – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILIGRAM (@miligramofficial)

Svi se na snimanjima pitaju odakle njemu ideja da uopšte izgovori da je on stvorio Cecu i od nje napravio zvezdu. Malo se zaneo, pa mu se čak i smeju. A Ceca samo kulira, neće žena više da troši energiju na njega kad je svesna da narod i publika i te kako dobro znaju ko je ona i šta je, te da jedan Mili ne može za dan da poruši sve što je izgradila za toliko godina uspešne karijere. Pametno je odlučila da ga kulira, ponaša se kao da on i nije tu – završava izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ