Scandal

18 Oktobra, 2021 08:00

Žestoka svađa Bekute i Cece! Ražnatovićeva odbrusila: „Ana, jako si NEPRIJATNA!”

Tokom snimanja emisije „Zvezde Granda” došlo je do žestoke rasprave između Ane Bekute i Cece Ražnatović i to zbog Viki Miljković.

Žestoka svađa Bekute i Cece!

Nakon nastupa Đorđa Žunića iz Arilja došlo je do rasprave između članova žirija. Naime, Bosančev komentar da kandidat peva kao da ima vruć krompirić u grlu veoma je zasmetao Ceci koja ga je zamolila da objasni značenje tog izraza.

To je jedna alikvota u glasu koja čini neprijatnu boju koja se ne može prepraviti. Za muzički nepismene se zove “krompirić“ – objasnio je Bosanac.

Ako i treba da nauči nešto neće na Guglu sigurno već u knjigama– poručila Viki koja je dobila epitet drvenog advokata jer je stala u Cecinu odbranu.

Violeta, nikako da vidimo tvoju diplomu da proverimo šta si ti čitala– odbrusila je Bekuta pevačici koja je odgovorila da će to učiniti nakon što ona i Bosanac donesu svoje diplome.

Ana je vršila pritisak na Violetu da odgovori koje godine i gde je završila Akademiju pa je zanimalo kako je uspela da uči i da se bavi pevanjem. Viki je objasnila da je srednju muzičku školu završila u Nišu, a zatim Akademiju u Prištini. I taman kad je htela da pojasni još toga, umešala se Ceca:

Šta im se ti pravdaš? Nek donesu oni svoje diplome. Ana jako si neprijatna. Viki i treba da se hvali kad je završila– oštro je rekla Ražnatovićeva.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ