Jelena Karleuša u Zvezdama Granda
Svet

October 30, 2023 19:33

By

Saša precrtao Karleušu za sva vremena, ali Mili je vraća u Zvezde Granda: Otkrio koliko im je značila

Jelena Karleuša u Zvezdama Granda bila odlična, tvrdi Mili

Jelena Karleuša bila je jedan od najintrigantnijih članova žirija Zvezda Granda, ali je 2019. godine zbog, kako Saša Popović tvrdi, prevelikog novca koji je tražila, došlo do prekida saradnje između nje i Granda. Ona je posle toga izjavljivala da je poznato takmičenje bez nje mrtvo, te da ga više niko ne gleda, a nedavno je objavila i grafikon koji prikazuje da je njen koncert na TV Prvoj bio znatno gledaniji od pomenutog takmičenja, koje se u isto vreme prikazivalo na Pinku. To je toliko izrevoltiralo Sašu Popovića da je izjavio da više nikad ne bi sarađivao sa Jelenom.

Jelena Karleuša u Zvezdama Granda

Ivan Vučićević

Jelena Karleuša u Zvezdama Granda više nije poželjna

Iznenađen, ali i ljut zbog onoga što je pop diva uradila, Pović je izjavio da Jelena Karleuša u Zvezdama Granda više nije poželjna.

– Pa ne, ovo je sad već prevršilo svaku meru, ovo lažiranje i ova obmana javnosti i onako da kaže, da se to više ni ne emituje, to nipodaštavanje, to je sad već gotovo. Nema više svrhe sedeti i pričati. Stavrno sam bio prijatelj, pa ona je 2019. sa decom i sa Duškom Tošićem posle one njene afere bila moj gost, bili su kod mene u Opatiji nekoliko dana, i ja sam bio i divno smo se družili i plovili na brodu i stvarno sam je ugostio i ona je prema meni uvek bila korektna, moram to da istaknem. Šta je sad kliknulo njoj u glavi, ja to nemam pojma – rekao je nedavno Saša.

Pročitajte Bio sam joj prijatelj u najtežim trenucima, sad treba da me se plaši – Popović završio s Jelenom za sva vremena 

Međutim, Aleksandar Milić Mili, producent Zvezda Granda upravo je izjavio da bi Karleušu rado vratio u žiri, kao i još neke pevače koji su bili deo pomenutog takmičenja.

– Jelena Karleuša je bila odlična, Zorica Brunclik je bila fenomenalna, Aca Lukas je sjajan za šou, oni su ostavili najveći pečat – izjavio je Mili koji je istakao da sve kolege jednako poštuje.

Jelena Karleuša u Zvezdama Granda

Ata images

On je otkrio da nas u nastavku takmičenja tek očekuje zabavniji deo.

– Bilo je mirnije malo, mislim da će sada biti interesantnije jer sada mentori počinju da rade i taj period je najzanimljiviji, ali i ovaj način odabira je bio dobar.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: GRANDONLINE

FOTO: ATA IMAGES