Scandal

May 3, 2021 20:51

By

Đorđe David OPLEO po Miliju: TI SE DROGIRAŠ! Promeni i drogu i DILERA!

Đorđe David i Aleksandar Milić Mili su kao rogovi u vreći od kada je Mili postao član Zvezda Granda, međutim, sada je sukob eskalirao do te mere da su na korak do ozbiljne tuče!

Popović morao da se umeša!

Naime, na poslednjem snimanju Mili je toliko iznervirao Đorđa, pa je ovaj skočio kao oparen i počeo da urla: Ti se drogiraš, promeni dilera, promeni drogu! Uzimaš baš lošu drogu, vikao je Đorđe, a onda je i Mili njemu uzvratio: Šta je s tobom?! Nećeš ti još dugo ovde ostati! Promeni ti drogu, urlao je Mili, a kako je sve potrajalo, snimanje je moralo da se prekine.

 

Snežana Đurišić i Marija Šerifović su čak izašle iz studija jer nisu mogle da trpe dreku, a  na kraju se i Popović umešao i lupio šakom o sto: Dosta svađe i rasprave, na šta ovo liči?! Niko ne može da vas trpi, niti je moguć rad u ovim uslovima! Inače, do sukoba je došlo zbog Milijeve kandidatkinje koja je odlična pevačica i izdvojila se tom prilikom i po stajlingu, te je deo članova žirija bio za to da ona ide dalje, međutim, drugi deo je bio protiv i onda je Mili pobesneo!

Prvi je udario na Đorđa rekavši mu da nema pojma o životu, na šta mu je roker podrugljivo dobacio: A ti mi kao nešto znaš, pojma nemaš, a hvališ se da si uradio na milione hit albuma, ajde skloni mi se!

 

 

AUTOR: Marjan Kamenović

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL