marija serifovic
Svet

April 20, 2021 19:00

By

Marija Šerifović POBESNELA na BOLESNOG OCA! „Ostaćes NA ULICI ako me spomeneš!”

Ocu Marije Šerifović nedavno su zbog gangrene koja mu je zahvatila nogu morali da amputiraju prst, a pevačica mu je po izlasku iz bolnice rekla da se ne javlja novinarima inače će prestati da mu daje novac i plaća stan.

Rajku amputiran prst na nozi, ali u opasnosti je i cela noga!

Rajko je mnogo dobar čovek, namučen. Nema on nikakvu lošu nameru kada nešto izjavi za medije, ali Mara se jako naljuti. Odmah ga zove, urla na telefon, preti mu da neće imati šta da jede i da je više ne pominje. Pa da mu ona ne plaća stan i da mu ne pokriva osnovne troškove, on ni za hleb ne bi imao. On nju voli najviše na svetu i bude mu krivo kada se naljuti, ali ništa ne radi iz loše namere. Nedavno je izašao iz bolnice, amputirali su mu prst, i pored svog stresa i lošeg zdravstvenog stanja nervirao se i zbog ćerke. Nešto je on rekao za Džejlu, pa je Marija poludela – kaže za Svet komšija Rajka Šerifovića, a on nam je samo kratko poručio:

Nemojte da se ljutite, zbog Marije ne želim ništa da pričam. Kući sam i dobro sam. Bolje prst, nego cela noga – rekao je Rajko za Svet.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ / GAJA