Svet

27 Februar, 2021 21:00

Rajko Šerifović: „Džejla je ona prava! Marija treba da bude sa njom”

Marija Šerifović i Džejla Ramović nerazdvojne su još od takmičenja u Zvezdama Granda, a sada kruže priče da između njih dve ima tajna veza. Marijin otac Rajko Šerifović nema ništa protiv da partnerka njegove ćerke bude Džejla.

Džejla je ona prava

Svi znaju šta Marija voli, njoj to niko ne zamera. Moje dete neka radi šta god hoće, s moje strane joj je sve dozvoljeno. Gledao sam Džejlu na Marijinom koncertu u Kragujevcu, prelepa je devojka i peva fantastično, prava devojka kako treba. Pa slušaj ako neko treba da mi bude drag zbog Mare nemam zamerke na tu devojku, treba da budu zajedno. Nikad ništa ružno nisam čuo za nju, ispunjava Marijine uslove ja mislim. Moje dete neka radi ono što voli, dosta se o tome pisalo, nema potrebe više. Njoj je bog dosta dao, nikad ne daje svima sve – rekao je Rajko.

Iako i jedna i druga medijima govore da ih veže iskreno prijateljstvo, pa zajedničke fotografije objavljuju na Instagramu, dogodi im se i da na društvenim mrežama objave dokaze koji ih odaju da su i te kako prisne. Džejla kada dolazi u Beograd odseda kod Marije, a da ne vode računa o tome da bi neko mogao da posumnja kako među njima postoji nešto više od odnosa mentor-učenik, jeste i zajedničko zimovanje na Jahorini u decembru 2020. godine.

Njih dve su i u avgustu 2019. godine bile zajedno u Marbelji, a uveliko se spekuliše i to da je Ramovićeva upisala ekonomski fakultet u Barseloni, a ne u Beogradu, da bi tamo mogle da se intenzivnije druže. Čak su i Novu godinu zajedno proslavile, ugostila ih je Marijina majka Verica u svom domu u Kragujevcu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET