ša pobesneo
Star

November 29, 2021 19:00

By

Ša pobesneo! „Ostao BEZ PARA! Hoće u Zadrugu da se OSVETI!“

Kada je shvatio da je ostao bez žene Ivane, devojke Tare i velike svote novca, Nenad Aleksić Ša potpuno je odlepio. Na sve načine pokušava da uđe u rijaliti da zaradi za život, ali i da se osveti svima za pakao kroz koji prolazi. Ovih dana sve više se priča da se njegova bivša žena Ivana i Tomović više ne kriju, te da javno pokazuju svoju ljubav, pa je Ša dodatno iznerviran!

Ša pobesneo zbog Ivane i Tare!

Mene za*ole i za Ivanu i za Tomovića. Ne zanimaju me ni za tri života. Iskreno. Ne zanimaju me, kao da pričam o nekome koga ne poznajem – kratko je rekao Ša, a njegov prijatelj otkriva šta se stvarno dešava!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Nenad je pokušao da se vrati u normalu, da se sredi stambeno, ali novčano je uništen. Naravno da nijednom muškarcu nije mirna savest kada vidi da mu bivša žena kači slike sa Tomovićem gde mu stavlja srca i gleda ga zaljubljenog. Sa druge strane, Tara ga je ponizila kada je rekla da ga nikada nije volela. Sve joj je dao, ceo honorar je na njenu kaznu potrošio, ostao je švorc i šta sad?! Sam je kao neki pustinjak. Posla nema. Planira da uđe u rijaliti kako bi zaradio novac, propao je dibidus –objašnjava za Svet reperov blizak prijatelj.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ