ša i dragana mitar
Svet

December 17, 2021 19:00

By

Ša i Dragana Mitar proveli NOĆ zajedno! Edo NAPRAVIO haos!

Nenad Aleksić Ša i Dragana Mitar proveli su noć zajedno u jednom prestoničkom lokalu, zbog čega je njen dečko Edis Fetić napravio skandal.

Ša i Dragana Mitar se provodili zajedno!

Prošle nedelje na otvaranju “Up n Down” kluba u Beogradu, među gostima bilo je dosta bivših rijaliti igrača, među kojima i reper i starleta. Njih dvoje su sedeli jedno pored drugog u separeu, čime su podgrejali priče iz druge sezone “Zadruge”, kada se naveliko pričalo o njihovom muvanju i emocijama, iako je on tada bio u braku.

ša i dragana mitar

Rajko Ristić

Dragana je na otvaranje došla sa prijateljicom, dok je Nenad došao sam i smestio se u separe. Slučajno ili ne, tek u jednom momentu završili su jedno pored drugog. Ne znam kako, Draganin dečko Edo to je saznao, pozvao je i napravio haos. Neko mu je izgleda poslao slike kako Ša sedi tik uz njegovu devojku. Baš je ishisterisao, izljubomorisao, govorio je da je njihovoj vezi kraj. Nema šta nije rekao Dragani. Iako su ona i njena prijateljica pokušale da objasne da tu nema nikakvog muvanja niti emocija, te da su svi samo gosti kod Ivane, to nije pomoglo. Pošto je videla da nema šanse da urazumi dečka, Dragana se vrlo brzo pokupila i onako sva a istraumirana napustila događaj, dok je ostatak ekipe nastavio da lumpuje do jutra – ispričao je izvor za Svet.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ