dejan dalila i car
Svet

December 12, 2021 13:00

By

Rijaliti mame PRETE! Nijedna neće Dalilu za SNAJKU! Dalilina majka očajna!

Otkad se pojavila vest da postoji mogućnost da je Dalila Dragojević trudna sa Carem, njegova porodica proživljava pakao.

Rijaliti mame prete!

Njegova porodica je oduvek bila protiv veze Dalile i Filipa, pogotovu majka i sestra. Rekle su mi “Ona je zlo, ta devojka je jedan đavo, nećemo prihvatiti ni nju, a ni dete. Naš Filip nije normalan što je uopšte bio s njom. Ona bi volela da mu uvali dete i da se negde skući, jer po izlasku iz rijalitija neće imati gde da ode. Plašimo se samo da ga ne uvrača kao Dejana”. Ja ih podržavam i imaju pravo što tako misle – kaže za Svet prijatelj Filipa Cara.

 

dalila i car prinstscreen

Pored Careve majke i Dejanova majka Biljana je takođe u strahu.
Najbitnije je njegovo psihičko stanje i zdravlje, a pravi prijatelji podržaće ga šta god on uradio. Nadam se da će uključiti glavu, jer tu nema šta da se priča. Koja priča je uopšte potrebna – napisala je Biljana na Instagramu aludirajući na eventualno pomirenje sina i snajke.

BOJAN VUKOVIĆ

I dok se Dragojevići ne oglašavaju puno, Dalilina majka Emina Mujić ogorčena je na Filipa Cara i javno mu je zapretila:
Car je za mene dno dna, ja ću se s njim lično obračunati, kad izađe. On je sve namerno uradio, umešao se u brak. Ja preko toga ne prelazim. Nisam htela da idem kod njega kući u Crikvenicu, jer njegovi nemaju veze s tim. Neće ga spasiti ni jedna Srbija, Hrvatska, ni Bosna, ni Amerika, ni cela Evropa, ja kakva sam budala, stignem na sve strane. Može da se krije u tom etno selu, poželeo mamu i sestru, e tek će sad oni tebe da žele – rekla je Emina.

AUTOR: KRISTINA BOGOVAC

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, PRINTSCREEN