supruga gorana bregovića
Svet

15 Maja, 2022 18:00

Sad je jasno zašto je krije! Tajanstvena supruga Gorana Bregovića konačno u javnosti (foto)

Supruga Gorana Bregovića konačno u javnosti

Slavni muzičar Goran Bregović oženjen je lepom Dženanom, a njihov brak godinama intrigira domaću javnost.

Supruga Gorana Bregovića je prava lepotica

Naime, krajem sedamdesetih godina dok je Goran putovao jahtom preko Atlantskog okeana društvo mu je pravila tadašnja devojka koja je svojom lepotom i te kako privlačila pažnju javnosti. U to vreme pričalo se da pored nje Brega zavodi i druge devojke širom sveta. Glasine o ljubavnim avanturama muzičar nikada nije potvrdio, ni demantovao, a lepotica iz Sarajeva koja se tada našla sa njim na jahti mu je kasnije postala supruga. Dženana i Brega počeli su da se zabavljaju 1977.godine, a nekadašnja manekenka je od svoje 16.godine zaljubljena u slavnog muzičara.

supruga gorana bregovića

Dženana i Brega venčali su se 1993.godine, a svadba je upriličena u Parizu. Kum na venčanju sa mladoženjine strane bio je Kusturica, dok je sa mladine strane kumovala Amila Sulejmanović, dugogodišnji prateći vokal Bjelog dugmeta.

Kruna njihove velike ljubavi su ćerke Ema, Una i Lula. Bregovićeve dame bile su i ostale najveća njegova najveća podrška kako u dobru, tako i u zlu.

Pročitajte: Goran Bregović ima ćerku koja je plod burne ljubavi pre braka sa Dženanom

supruga gorana bregovića

Iako joj je muž poznati muzičar, supruga Gorana Bregovića odlučila je da živi mirnim i povučenim životom, te retko imamo prilike da je vidimo u javnosti. Ipak, naš paparaco uspeo je da uslika Dženanu pre nekoliko dana, a sudeći po najnovijim fotografijima nekadašnja manekenka je i danas lepotica bez premca.

Pročitajte: Goran Bregovića SUPRUGU krije od javnosti! Na njoj se godine ne vide!

supruga gorana bregovića

supruga gorana bregovića

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: Rajko Ristić