Scandal

7 Maja, 2021 20:00

Sandra Rešić RASKRINKALA Taru i Ša! Otkrila njihove MRAČNE TAJNE!

Aktuelna učesnica Zadruge, Sandra Rešić, prokomentarisala je trenutna dešavanja u rijalitiju ali i diskvalifikaciju Tare Simov.

Sandra otkrila sve tajne Tare i Ša!

Sandra je u razgovoru sa Drvetom mudrosti najpre istakla da smatra da se Tarine emocije prema Ša polako gase, ali da se i reper pokajao što je zbog Simove izgubio suprugu Ivanu Aleksic.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Mislim da se Tara ohladila, da to nije emocija koja ju je držala tih nekoliko meseci, dok se nije otkrilo, to je definitivno. Dve nedelje nakon njihovog ulaska u vezu ona je meni rekla da se hladi, ali ja sam mislila da je to faza, za sve, za to što se borila, da li će ostaviti ženu ili neće, da li je istina sve što govori ili ne, a onda je ona meni rekla to – rekla je Sandra i dodala da se Ša pokajao što je uništio brak sa Ivanom:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

Gledaoci su svedoci, svaka svađa, pogotovo te u početku, on je njoj u više navrata rekao „Eto šta sam izgubio zbog tebe“. Više puta je posle toga rekao kako je on to rekao u besu i afektu, ali ja mislim da je to rekao zato što tako misli. Mislim da se pokajao, jer je video kakve sitaucije ima sa Tarom, i da je ozbiljno mislio to što je govorio. Sve što je pričala nama, da to više nije to, da se pokajala i da se ohladila, mislim da se definitivno ohladila. Da li su to svađe, da li su to ljubomorne scene, Tara je vrlo specifična, njena svaka pomisao je ono što zamisli u glavi, Bog otac ne može to da ispravi i da negde posavetuje drugačije. Ovde smo bili mnogo zaštićeni, njih dvoje isto od negativnih komentara, kako su ljudi reagovali na to, bez obzira na to što je više od 25 godina na sceni, kada krene napad na tebe i udar, za nešto što si uradio, onda to bude veliki pakao –  zaključila je Rešićeva.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ