Svet

7 Maja, 2021 18:00

Ništa od SVADBE! Sloba OSTAVIO verenicu! Ovo je RAZLOG!

Sloba Radanović odlučio je da okonča dvogodišnju vezu s Jelenom Đuričanin, koju je pre više od godinu dana i zaprosio. U poslednje vreme su se često svađali, pa im je bilo lakše da se definitivno raziđu.

U poslednje vreme Sloba se često svađao sa Jelenom!

Sloba je odlučio da stavi tačku na vezu sa Jelenom, jer ne može više da podnese njihove svakodnevne svađe. Ne postoji konkretan razlog, niko nikog nije prevario već su se samo zasitili i došli u takvu fazu da im sve smeta, pa stalno jedno drugom nešto prebacuju. Možda je na sve uticala i ova situacija zbog korone, sede kući, nervozni su. Manje obaveza, manje posla, manje para a mnogo više slobodnog vremena za razmišljanje i svađu zbog gluposti – priča za Svet izvor blizak pevaču i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели S L O B A (@slobaradanovic)

Njima je bio plan da ozvaniče svoju vezu i naprave svadbu. Zapravo, to su planirali još prošle godine kada je Sloba verio Jelenu, međutim zbog korone su odustali. Ko zna zašto je to dobro. Možda se i pomire, pa na jesen naprave neko veselje, ali sudeći po njima, sada su u fazi gde uopšte ne prijaju jedno drugom. Ranije je sa Jelenom često izbacivao slike na društvene mreže, međutim u poslednje vreme ni to ne čini. Čak je i pobrisao one zajedničke koje su imali- zaključio je izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ