saša vidić i seka
Bez dlake na jeziku

12 Juna, 2022 18:00

Saša Vidić promenio ploču: Ovo je istina o prijateljstvu sa Sekom!

Saša Vidić i Seka Aleksić obnovili prijateljstvo

Iako su mnogi bili uvereni da Seka Aleksić nikada neće oprostiti Saši Vidiću sve ono što je umeo da kaže na njen račun, njih dvoje su opet u ljubavi. Ružne reči slavnog kreatora, potisnule su komplimenti da nikad nije  bolje izgledala nego kada se on brinuo o njenom stajlingu.

Pročitajte: Saša Vidić žestoko opleo po pevačici – Smrdi kao tigar u sezoni parenja

saša vidić i seka

Rajko Ristić

– Demantujem da nisam u dobrim odnosima sa Sekom. Ja sam svestan da sam od nje napravio čudo, ali mi nismo ni bili u svadji, nas su samo pokušavali da posvađaju. Mislim, mi se posvađamo naravno, kao dve C*ganke, padne neka uvreda tipa ti si k*rva, ali idemo dalje.“

Na komentar da bi se malo sutra pomirili da se Seka Aleksić nije okrenula se veri, Vidić kaže:

– Pa i ja sam se posvetio mom Bogu, a to je moj psić Mateo, on je meni sve. A što se Seke tiče, nije se samo ona okrenula veri, mnoge javne ličnosti su odlučile da se vrate nekom hrišćanstvu. To je lično pravo – kaže Vidić koji ipak to pravo ne priznaje svojoj nekadašnjoj prijateljici Ceci Ražnatović.

Pročitajte: Sasa Vidić razotkrio pevačicu – Ceca je za du*e dala 36.000 evra, zato nema para

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

– Zar vi mislite da je stvarno Ceca vernik i toliko nevina? Pa što doniraš toliko para hramu? Doduše, mi nikad nismo videli tu donaciju, to je pod broj jedan, a pod broj dva svako ko ima krvave ruke – ili njen muž ili neko iz familije – donira novac. Krvave ruke se peru samo pravoslavljem ili katoličanstvom, naravno – tvrdi slavni kreator i dodaje da ne veruje u priče da su Rada Manojlović i Haris Berković raskinuli zbog njegove vere:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic)

– Mislim da to nije tačno, Rada nije takva, a nije ni Haris.To su gluposti. A što se Milana Stankovića tiče nek se zamonaši slobodno, bio bi lepa monahinja.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Rajko Ristić