sasa vidic
Svet

5 Februar, 2022 19:00

Sasa Vidić razotkrio pevačicu: „Ceca je za du*e dala 36.000 evra, zato nema para!“

Javnost najviše voli kada Saša Vidić bez dlake na jeziku „oplete“ po estradi. Njegovu praksu u komentarisanju modnog neukusa naših estradnih ličnosti region obožava, a već neko vreme pod njegovim skenerom pronašla se njegova dugogodišnja prijateljica Svetlana Ceca Ražnatović, kako je poznato da ne bira reči pevačicu i „srpsku majku“ uopšte nije poštedeo ni zbog nekadašnjeg prijateljstva.

Saša Vidić bez dlake na jeziku „oplete“ po estradi

Naime, Vidić zbog korone virusa izbegava javne događaje, a podsetili smo se kako je svojevremeno, prokomentarisao dolazak Svetlane Cece Ražnatović na mesto žirija takmičenja „Zvezde Granda“ umesto Jelene Karleuše.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Vidic (@vidicsasa)

-To je kao kad više nisi saveznik sa Amerikom nego sa Severnom Korejom. Nikako mi se to ne sviđa, gledam, ali po navici. Ceca nema svoje mišljenje, mudruje. Njenim dolaskom šou je izgubio veliko tržište Hrvatske i Bosne jer znamo ko joj je bio mužrekao je Vidić te istakao da mu se najviše sviđaju Marija Šerifović, Ana Bekuta i Aleksandar Milić Mili.

A ovih dana pronašao je za shodno da ekskluzivno za Svet prokomentariše Cecin odlazak na Maldive bez svog, sada već bivšeg dečka Bogdana. Kako je Ceca na Maldive otišla sa prijateljima, a ne sa dečkom Bogdanom, što je izazvalo oprečne reakcije u javnosti, Saša je imao svoje viđenje čitave situacije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

-Ona garant letuje na nekom ostrvu gde idu samo čarter letovi, i gde dolaze naši ljudi, da bi mogla da bude zvezda. Ja sam letovao na Mama Mia ostrvu, italijanstki fazon, svaka kuća ima svog slugu, luks na nivou, mislim da ona nije u tom fazonu. Bogdan nema pare za taj tip letovanja, zato je ostao u Beogradu. Minimanlo aranžman košta 1.500 evra, ali to je nešto osnovno, puno je to za njega. Da ima i ona pare vodila bi dečka na more, ali nema, dala 36.000 za du*e – rekao je Vidić za Svet.

Pročitajte: BOGDAN UNOVČIO RASKID SA CECOM?! Nečiju mesečnu platu, uzima za 24h, a evo i kako! (FOTO)


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES