Seka Aleksic
Scandal

2 Marta, 2022 19:19

Seki Aleksić zbog ovoga su se nekada svi smejali, a sada joj zavide!

Seka Aleksić već godinama važi za modnu ikonu, uvek obučenu po poslednjoj modi.

Iako je, otkada je dobila sinove Jakova i Jovana, uglavnom odevena u sportske kombinacije, posebne prilike su rezervisane za dizajnirane haljine, cipele i torbe.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Pevačica nikada nije krila da dosta novca daje na krpice, jer voli lepo da se obuče, ali joj nije bitno da li je ono što joj se dopada markirano ili nije. Ona je sa svojim fanovima nekoliko puta podelila fotografije svog garderobera, koji zauzima dobar deo njene kuće.

Seka Aleksić, garderoberSeka Aleksić, garderober

Seka Aleksić, garderoberSeka Aleksić, garderober

Međutim, Seka nije uvek bila kraljica stila, kako se čini, naprotiv. Kada se pre dvadesetak godina pojavila na estradnoj sceni, pevačica je privukla pažnju svojim provokativnim oblačenjem, suknjicama s karnerima i pripijenim kombinezonima. Ona je tada prozivana za promovisanje kiča, a njenom stajlingu su se mnogi smejali.

Seka Aleksić: Nekad i sad! (Video) - Muzika - Region - Vesti - Svet PlusSećate li se Seke Aleksić sa početka karijere? Izgledala je POTPUNO drugačije! (FOTO + VIDEO) | Najnovije vesti - Srbija danas

Međutim, čaki i oni koji su Seku javno prozivali zbog garderobe koju je nosila, danas priznaju da je pevačica sada besprekorno obučena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

PROČITAJTE: EMOTIVNO! Danijela Martinović konačno progovorila o svadbi bivšeg muža i Hane Huljić!

FOTO: PRINTSCREEN PRVA TV, INSTAGRAM, ATA IMAGES