Sekino mišljene o Karleuši
Svet

April 21, 2023 15:42

By

Karleuša mislila da se pomirila sa Sekom, ali ono što joj je Aleksićeva sad uradila dovelo je do suza

Sekino mišljene o Karleuši se potpuno promenilo

Jelena Karleuša i Seka Aleksić do relativno skoro nisu govorile lepo jedna o drugoj. Međutim, pevačice su odlučile da posle svega zakopaju ratne sekire. A, Sekino mišljenje o Karleuši se promenilo toliko da ni sama JK nije mogla da veruje šta je o njoj rekla Aleksićeva.

Pročitajte Seka Aleksić iznela ovo o Jeleni pa dobila upozorenje – Karleuša ti nije prijatelj

Sekino mišljene o Karleuši

Foto: ATA images

Tako je sada u intervjuu hrvatskim medijima, Seka ispričala šta zaista misli o Jeleni, te je istakla da je ona izuzetno dobar čovek, što je danas retka osobina.

– Imam sjajno mišljenje o JK. Sve najbolje. Mislim da je ona izuzetno dobar čovek i da je to pokazala do sada kroz mnogo situacija. Imali smo prilike da vidimo neke koleginice koje su njoj bilo šta zamerile i kada su nešto ružno rekle o njoj, ona je to uvek opraštala i uvek pomagala. Nekako je nažalost, od svih njih kojima je pomagala, opet dobila neki nož u leđa. Grubo je tako reći, ali nije dobila dobar kambek. Mislim da je ona prava lavica – rekla je Seka, pa nastavila:

Pročitajte Jelena obelodanila šta joj je poslala Aleksićeva – Karleuša nikad iskrenija po pitanju Seke, javno joj izgovorila ove reči FOTO 

Sekino mišljene o Karleuši

Rajko Ristić

– Znam i da je lav u horoskopu, a oko sebe imam nekoliko lavova i znam kako to izgleda kod lavova. Jelena je izuzetno borbena i mislim da je jako iskrena, što je danas, nažalost, jako teško kod ljudi. Ona je iskrena i dobar čovek – pohvalila je Aleksićeva svoju koleginicu u hrvatskim medijima, te je očigledno da se Sekino mišljenje o Karleuši potpuno promenilo.

Pročitajte Ceca joj ovo neće oprostiti – Seka se pomirila s Karleušom pa oplela po Ražnatovićki 

Sekino mišljene o Karleuši

Foto: ATA images

Podsetimo, pevačice i koleginice nedavno su zakopale “ratne sekire”, pa je tako Jelena na svom Instagramu objavila stori na kojem je pokazala gomilu poklona i to upravo od Seke, zbog čega joj se i javno zahvalila. Seka je tada progovorila o pomirenju sa Jelenom i istakla da je bitno da je čovek svestan samog čina praštanja i da je divna stvar kad se izglade odnosi koji duže vreme nisu bili onakvi kakvi bi trebalo da budu.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES