Svet

19 априла, 2022 21:00

Senidah na nastupima ima veoma neobičan zahtev: Evo šta je tražila u Štutgartu (FOTO)

Senidah oduševila publiku u Štutgartu

Popularna pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, jedna je od najangažovanijih izvođača u dijaspori. Proteklog vikenda poblika je mogla uživati na njenom nastupu u Štutgartu, u diskoteci „Metropola“.

Senidah

Irena Kelin

Senidah je imala veoma neobičan zahtev

Rajder lista ove pevačice nije bila dugačka pa je Senidhin jedini zahtev bio da je u stopu prate četiri telohranitelja. Da li ovaj neuobičajen zahtev ima veze sa nedavnim incidentom kada je na njenom nastupu u Dizeldorfu bačena dimna bomba, ostaje da se nagađa. U diskoteci „Metropola“ sve je prošlo bez ijednog incidenta, a jedina bomba na bini bila je odlično raspoložena Senidah i njen neplanirani gost.

Senidah

Irena Klein

Pročitajte: Senidah NAPADAJU zbog Emine Jahović! Merlin u sve UMEŠAN!

Naime, poput Bijonse, Pink i Rijane, Senidah je dečku koji je u prvom redu oduševljen pevao sve njene hitove, dala mikrofon u ruke ne očekivajući da će dobro zvučati. Nakon što se pevačica oduševila kako momak peva, izvela ga je na binu i otpevala sa njim nekoliko pesama. Senidah je čak dozvolila momku da sam uz pratnju publike otpeva „Đurđevdan“ nakon čega ga je zagrlila i zahvalila se presrećnom gostu kojem će ovo veče definitivno ostati u pamćenju.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Irena Klein

FOTO: Irena Klein