Izgled Jelene Janković
Svet

October 4, 2022 15:30

By

Godinama se nisu zagrlile: Sestra Jelene Janković je poznata pevačica o kojoj teniserka ne voli da govori (foto)

Sestra teniserke Jelene Janković je poznata pevačica i manekenka 

Poznata teniserka Jelena Janković je neko o kome se često govori u javnosti. Njen život intrigira mnoge mada se o njoj mnogo toga zna. Ipak, postoji nešto o čemu ona izbegava da govori u javnosti, a to je da je u srodstvu sa veoma popularnom pevačicom i modelom Dijanom Didi Janković. Njih dve su sestre od strica. Dijana je nekada znala da u javnosti spomene Jelenu i stavi akcenat na to da su one sestre, što je teniserku kako pišu domaći mediji jako nerviralo. Zbog toga one dugo nisu pričale, a Jelena nikada o toj temi nije želela da govori u medijima.

Pročitajte: Pogledajte kako je izgledala Jelena Janković posle POROĐAJA – Isplivala fotografija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

Dijana Didi Janković svojim stajlingom i pevanjem uspela je da izgradi uspešnu karijeru van granica naše zemlje, a nakon što se udala za bogatog biznismena postala je još popularnija. Pre petnaestak godina kada je Jelena bila na vrhuncu slave, prema pisanju domaćih medija, došlo je do nesuglasica između dve sestre jer se Dijana predstavljala kao njena sestra. Teniserka je to navodno protumačila kao pokušaj da se Didi okoristi o njeno već poznato prezime, što svakako naposletku nije bio slučaj.

Pročitajte: Novaka uništavaju, a Ana Ivanović i Jelena Janković ćute – Ovo je razlog

Ipak, posle dužeg vremena sestre su zakopale “ratne sekire” i sada su u dobrim odnosima. O odnosu sa Jelenom Dijana je više puta govorila sa uvažavanjem…

– Jelena je moja sestra od rođenog strica. Nemam rođenu sestru, ona mi je najbliža koju imam. Ponosne smo jedna na drugu. Ta svađa o kojoj su mediji pisali se nikada nije desila. Jelena i ja se nikad nismo posvađale, obožavaju i oni mog muža Danijela i čestitala mi je kad sam dobila bebu – izjavila je sestra Jelene Janković.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images