Severinina sestra
Svet

31 Avgusta, 2022 12:30

Bolna priča Severinine sestre: Ona ne želi da se leči, koristi narkotike, nasrće na porodicu, učiteljicu…

Severinina sestra iznela je svoju stranu priče

Severina Vučković prekjuče, u popodnevnim satima, završila je na saslušanju u policiji zbog porodične svađe sa sestrom Marijanom koja je pevačicu prijavila za nasilje.

Sve se odigralo u domu njihove majke Ane u Splitu, koja tvrdi da pevačica ništa nije kriva, te da se Marijana sama bacakala po stanu.

Pročitajte: Tuga majke koja gleda kako joj se ćerke biju i mrze – Ovo su reči koje odzvanjaju regionom 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severinin PR o incidentu je rekao da je Marijana pevačici pokidala ogrlice s vrata i razbila telefon, dok su komšije potvrdile da je pevačicina sestra urlala po zgradi da će iskrvariti, ali da je imala samo jednu malu ogrebotinu.

S druge strane oglasila se i akterka događaja, Marijana Popović, koja je za Dnevnik Nove TV ispričala svoju stranu priče:

– Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentarisati plaćene i sramne tekstove od PR tima dotične. Teško je porodici s nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i lečenju. Prostituisati svoju ličnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične – rekla je Marijana i nastavila:

Pročitajte: Kao da je najveći kriminalac – Severina puštena na slobodu, ovo su svi detalji skandala 

Severinina sestra

Nasrtati stalno na porodicu, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere… Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri meseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu preduzele. Zato je ovo sinoć bila posledica napada kroz nesagledavanje ovih posledica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i upravnici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u – tvrdi pevačicina sestra.

Marijana je ispričala kako je u više navrata dobijala preteće telefonske poruke. Kaže da ih je dostavila svim ustanovama.

Pročitajte: Severina ne razgovara ni sa jednom sestrom, a razlozi za svađu su pretužni 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– Ovo sada je posledica nemara. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe. Ubosti člana porodice i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno deluju – zaključila je Marijana Popović.

Severina se nije oglašavala u medijima, ali je njena advokatica Jasminka Biloš potvrdila da će pevačica podneti prijavu protiv sestre.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: TV NOVA

FOTO: INSTAGRAM, FACEBOOK/PRINTSCREEN