severina
Scandal

18 априла, 2022 22:13

Severina ne razgovara ni sa jednom sestrom, a razlozi za svađu su pretužni

Sukob sa Centrom za socijalni rad Severina Vučković ima već neko vreme zbog višegodišnje borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Međutim, problem sa ovom ustanovom sada ima dvostruki temelj, jer Severina Vučković sukob sa sestrom Mirjanom nije rešila, pišu hrvatski mediji.

Naime Severina i Mirjana kako piše 24sata.hr do nedavno su imali odličan odnos, a onda je usledilo zahlađenje.

instagram/printscreen

Pročitajte: ŠOK! Severina progovorila o SUPRUZI njenog partnera sa JAHTE!

Naime, posredi je sukob zbog majke Ane, koja ima sve više zdravstvenih problema i sve više vremena provodi u Severininom stanu. Međutim, prema rečima njene sestre Mirjane, od kada je njihova majka kod Severine, ona nema prilike da je vidi, a svaki telefonski poziv protiče uz smetnje koje upućuje Seve. Zbog toga je Severina u svađi sa sestrom.

Kako pišu hrvatski mediji, osim za narušen odnos sa majkom, sestra Severine Vučković pevačicu krivi da je odgovorna i za njen narušen odnos sa ćerkom Mijom Popović koja je tokom studija živela sa Severinom.

Šta se dešava iza zatvorenih vrata i da li će sestre Severina i Mirjana uspeti da obnove svoj odnos, kako bi pre svega usrećile majku Anu, ostaje da vidimo.

MOJE NAJSIGURNIJE UTOČIŠTE!" Severina se obratila majci snažnim rečima - Napravila je ČOVEKA od mene | Najnovije vesti - Srbija danas

Severina u svađi i sa drugom sestrom

Pored Mirjane, Severina već godinama ne razgovara ni sa drugom sestrom, Zdenkom, koja je pevačici zamera što je Srbinu rodila dete, ali i što se kasnije udala za Igora Kojića.

Zdenka je posle Severininog i Igorovog venčanja za domaće medije izjavila:

Lepo nam je pokojna baba govorila: „Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose.“ Iz poštovanja prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Čudno nam je kako je venčanje u crkvi, kome takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako drugi deo venčanja nije ostao obavijen velom tajne. Drugo, u Vukovaru smo sahranili prijatelja koji je bio povređen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD sa ćiriličnim natpisom Severininog venčanja. Ne podržavamo sve ovo – pričala je tada Zdenka i dodala:

instagram/printscreen

Pročitajte: Severina Igora naterala na strašan greh, sad obilazi manastire i kaje se!

Srbi su sa nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra je vaspitana u hrvatskoj i moralnoj rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SCANDAL

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN