Emotivna Severina Vučković
EMOTIVNA I DOSTA JOJ JE

23 Juna, 2022 23:00

Posle svih emotivnih udaraca odlučila da je kraj: Severina odlukom šokirala majku Anu

Emotivna Severina Vučković odlučila da kaže kraj 

Severina Vučković godinama ima penthaus u Zagrebu na Kozjaku, ali je sada navodno odlučila da kupi kuću na oko 30 kilometara od ovog grada, prenosi SCANDAL!

Pročitajte: Ljubav i energija zbog koje se trese region – Severina i Miloš Biković zajedno

Foto: Ata Images

Severina planira da se preseli sa sestričinom Miom

Pevačica se prošle godine razvela od supruga Igora Kojića, a sada sa majkom Anom i sestričinom Miom Popović planira preseljenje u mrinije delove hrvatske gde planira da kupi kuću.

Severinina sestričina Mia odnedavno je udata i stanuje preko puta svoje omiljene tetke, popularne pevačice. Mia i Seve nedavno su rešiile da kupe kuću u gradu Samoboru koji pripada Zagrebačkoj županiji i koji je oko 30 kilometara udaljen od glavnog grada Hrvatske, piše 24sata.hr.

Pročitajte: Severina iskrena do srži – Sa sinovim pubertetom ću lako, ali kako ću sa pubertetlijom koji me vucara po sudu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina ne planira da proda svoj penthaus u Hrvatskoj, već da ga izda i da sa majkom Anom, sestričinom Mijom i njenom porodicom, kao i sa svojim sinom pređe da živi u mirnijem okruženju. Mia je studentske dane provela u domu svoje tetke, kad joj je neretko i uskakala oko brige za maloletnog sina, a sad kad je i sama postala majka, izgleda da razmišljaju o zajedničkom životu u mirnijem kvartu, prenosi SCANDAL!

Severina i Mia dodatno su se zbližile u poslednje vreme. Severinina sestričina stala je na tetkinu stranu u svađi koja je izbila između pevačice i njene sestre iz Beograda, Marijane, Mijine majke.

Pročitajte: Severina proslavila 50. rođendan – Poruka na Instagramu – prst u oko bivšem partneru?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severinina sestra Marijana požalila se prijateljima kako zbog pevačice nema kontakt s njihovom majkom. Sestre su se do te mere posvađale da je Marijana prijavila Severinu Centru za socijalni rad, nakon čega su je posetili u njenom domu. Vučkovićeva je na kraju završila i na optuženičkoj klupi Prekršajnog suda za remećenje javnog reda i mira, odnosno vređanje socijalne radnice koju je napala telefonski nakon što su je posetili kod kuće.

Ako bi se preselila na područje Samobora, izbegla bi dodatne konflikte s radnicima Centra za socijalni rad Maksimir, na koje je već godinama ogorčena. U proteklih devet godina, koliko se bori za starateljstvo nad maloletnim detetom, svađala se s njima, psovala ih, vređala i optuživala za probleme koji su je zadesili. Pevačica se žali kako joj radnici Centra nisu više skloni poveriti potpuno starateljstvo nad sinom.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sata.hr

FOTO: ATA images