borbe severine vučković
Svet

4 Maja, 2022 20:45

Severina iskrena do srži: Sa sinovim pubertetom ću lako, ali kako ću sa pubertetlijom koji me vucara po sudu

Borbe Severine Vučković ne prestaju

Hrvatska pop diva Severina Vučković majčinstvo, brojne izazove koje se te uloge tiču, sudska dešavanja oko starateljstva nad sinom Aleksandrom i nepravde, koje su je zbog toga zadesile, s razlogom poslednjih godina deli sa medijima. Tako smo svojevremeno od nje dobili podatak da je navodno njen izabranik, kralj čelika Milan Popović uticao na odluku sudija i socijalnih radnika, pretio joj preko prijatelja iz kriminalnog miljea, potom kupio kuću preko puta njene i na nju stavio video kamere, dok joj je istovremeno, po njenoj i priči njenih advokata, zabranio da lik naslednika Aleksandra i njegove privatne podatke objavljuje na „Instagramu“.

Pročitajte: POKLON ZA DAN ŽENA: Severina dobila čestitku od Milana Popovića!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina Vučković majčinstvo posmatra kao najvažniju ulogu u svom životu, a uprkos tome što ima sudsku zabranu da javno priča na temu privatnosti naslednika, nedavno je u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina „Gloria“ svesno napravila prekršaj, ponosno govoreći o njemu, prenosi „Story!“

Pročitajte: Severina ne razgovara ni sa jednom sestrom, a razlozi za svađu su pretužni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Majčinstvo je shvatila ozbiljno od prvog dana, borbe Severine Vučković ne prestaju

U velikom dijalogu ona je govorila o borbi za starateljstvo nad njim, ali istovremeno njegovom pubertetu sa kojim će se, kada za to dođe vreme, poput drugih roditelja boriti.

Ja sam najsrećnija osoba, jer sam majka jednog predivnog dečaka. Ponosna sam, dosta sam stvari naučila, očvrsnula i napravila zbog tog dečaka. To je moja najlepša emocija. Ništa me više ne plaši, sve me raduje. Ubitačna kombinacija. Strah od života i od ljudi ostavila sam u četrdesetim godinama. Preostaje mi radost života – rekla je Severina, a na pitanje koliko joj je Aleksandar sličan odgovorila je:

Pročitajte: Severina proslavila 50. rođendan: Poruka na Instagramu – prst u oko bivšem partneru?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– Vidite, to je benigno pitanje koje postavite svakoj javnoj osobi i ona s radošću i ponosom priča o svom detetu. No za mene nije benigno. Ja ne smem, moram da ćutim i odmeravam šta ću reći. Uprkos tome reći ću da sam spremna za njegovo pubertetsko doba. To sam prihvatila od svoje voljene majke, prekrasne žene koja me je naučila kako se stoji uz svoju decu i kako im treba verovati. Upravo zbog mog stava i odgoja, jer sam ga sama podizala on je predivno dete puno ljubavi. Moj svet. Sve volim da radim s njim. Jedino ne znam da igram igrice, ali mislim da sam mu inače kul. Onda znate da ću moći i sa pubertetom. Puno su gore pubertetlije od skoro šezdeset godina koji te potežu za kikice i povlače po sudovima – objasnila je ogorčena pevačica.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.hr

FOTO: Ivan Vučićević