Sestre Luna i Silvija Đogani svet portal svet tabloid
Svet

November 19, 2023 09:00

By

Luna i Silvija otkrile pravi razlog svađe, u sve je umešan Sloba Radanović

Sestre Luna i Silvija Đogani na ratnoj su nozi

Sestre Luna i Silvija Đogani već neko vreme su na ratnoj nozi iako se, verovali ili ne, nikad nisu upoznale. Razlog međusobne netrpeljivosti do sada je bio tajna, ali otkako se saznalo da se Silvija druži sa Jelenom, ženom Slobe Radanovića, i da su jako bliske, sve je postalo jasno.

Sestre Luna i Silvija Đogani svet portal svet tabloid

Foto: ATA images

Pročitajte Da li je Vesna Đogani zla MAĆEHA? Evo kako se ponaša prema Đoletovoj ćerki Silviji!

Silvija i Jelena se druže, a dobra je i sa Slobom. Jelena je jedno vreme vodila decu u privatni vrtić koji je Silvijino vlasništvo, a onda su počele da se viđaju i privatno posećuju i stvarno se baš vole. Kada je za to saznala, Luna je umisla da je one ogovaraju i pričaju loše o njoj, pa svaku Silvijinu izjavu u javnosti ona loše protumači. Silvija nikada nije rekla ružnu reč za Lunu i kada su je na promociji njene nove pesme pitali za sestru, Silvija je priznala da se nisu srele i da bi volela da se upoznaju. Luna je nakon toga isprozivala na Instagramu, pa je i Silvija nju potkačila. Devojka zaista nema nikakve zle namere, ali vidi animozitet koji Luna ima prema njoj. Sloba je Lunu jako povredio, pa verovatno ona ne može sestri da oprosti što se viđa sa njim”– kaže za Svet dobro obavešten izvor.

Silvija je nedavno za Svet priznala šta misli o Luni i time stavila tačku na priču o njihovom odnosu.

Sestre Luna i Silvija Đogani svet portal svet tabloid

ata images

Pročitajte Kija Kockar – „Luna zaslužuje da zna ISTINU, evo zašto je bila OSTAVLJENA”

“Ja sam milion puta izjavila da se mi ne znamo, da nemamo komunikaciju, ali da nemamo nikakve svađe, niti loše odnose, ali deluje mi da ona želi da započne sukob. Sa Lunom se nisam nikada čula, niti ću se čuti, posle ovoga nećemo imati nikakav odnos. Stizale su mi pretnje od njenih fanova, ne mogu da dođem sebi, čemu sve to? Videla sam u tom njenom obraćanju neku pasivnu agresiju, i dalje ne razumem zašto. Ne znam koji je nivo njene inteligencije, niti bilo koji drugi nivo. Ja se nikad ne bih promovisala na način na koji se ona promoviše i po kojem je ljudi znaju. Ne volim ni da me spajaju sa njom, a kamoli da nešto preko njenog imena radim. Samo ću reći, nisam prva počela.”

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet časopis

FOTO: ATA images