Sin Mire Adanje Polak svet novine svet portal
Svet

May 21, 2024 20:45

By

Posle osam spontanih pobačaja Mira Adanja Polak trijumfovala: Srpska Opra Vinfri rodila sina iz devetog puta

Sin Mire Adanje Polak njena je najveća sreća

Voditeljka i novinarka Mira Adanja Polak intervjuisala je brojne poznate ličnosti, a mnogima je oduvek zračila pozitivnom energijom, doslednošću i istrajnosti. Ova divna dama godinama je ostala dosledna sebi, pa tako i u borbi za potomstvo. Sin Mire Adanje Polak nakon velikih borbi za potomostvo njen je najveći pehar…

Sin Mire Adanje Polak došao je posle mnogo truda  

Godinama je pokušavala da se ostvari u ulozi majke, a tek posle osam spotanih pobačaja rodila je sina Marka svom suprugu, raketnom inženjeru Martinu Darku Polaku. Marko je takođe inženjer i koji im je podario troje unučadi. Sin Mire Adanje Polak došao je kao nagrada nakon mnogo godina teških i mukotrpnih borbi…

– Reći ću vam još jedan detalj, ali vas molim da od mene ne tražite da ga elaboriram. Sina sam rodila tek iz devetog puta. Da li to dovoljno ilustruje upornost? – otkrila je jednom prilikom Mira.

Mira nije govorila često o ulozi majke i bake, ali smatra sebe dobrim roditeljem:

– Ne znam, mislim da sam bila dobar roditelj. Kako su vaspitali sestru, brata i mene, tako sam i ja vaspitavala svoje dete. Teško je odoleti modelu koji ste dobili od roditelja, a iskreno, ne vidim da je bio loš. Možda sam tu i tamo morala nešto da modernizujem, ali u suštini, to je to. Poštovala sam sinovljevo pravo na sopstveno mišljenje, nisam mu se petljala u život, nisam davala savete, trudila sam se, a i danas pokušavam da mu pomognem kad god to od mene traži – navela je za domaće medije srpska Opra Vinfri, kako je kolege interno zovu.

Sin Mire Adanje Polak svet novine svet portal

Photo: Milos Rafailovic

Sin Mire Adanje Polak isti otac

– Moj sin Marko je isti otac, ali je zato unuka Lara ista ja. Jedva čekam da me zameni – pohvalila se jednom prilikom Mira i pokazala koliko je ponosna što ima u porodici naslednicu, koja će krenuti njenim stopama.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: ATA images