Marija Veljković se ošišala
Svet

May 10, 2023 14:30

By

Marija Veljković sve rastužila vestima o ćerki: Sad tek razumem moju majku, ovo nije savet… FOTO

Deca Marije Veljković najvoljenija su bića 

Voditeljka Marija Veljković veoma je aktivna na društvenim mrežama, a neretko objavi fotografiju sa svojom naslednicom, što je bio slučaj i ovog puta.

Pročitajte Marija Veljković prvi put o novoj ljubavi – I dok sam bila u braku, za njega sam pričala da je najlepši

Deca Marije Veljković

Foto: Instagram

Naime, voditeljka je šetala sa ćerkicom na jednom beogradskom keju, a fotografija je nastala na klupi dok su malo odmarale. Naslednica se bacila mami u zagrljaj, a Marija je fotografiju objavila na svom Instagram profilu i poslala jaku poruku.

Pročitajte Pre nje je ljubio pevačicu – Marija Veljković u vezi sa poznatim glumcem (foto)

Deca Marije Veljković

Instagram

– Ovo nije savet, jer ja nisam ništa pametnija majka od bilo koje druge majke. Mantra – Voleti i vaspitavati. Vaspitavati i voleti. Učiti empatiji i ljudskosti. Čuvati i pričati. Ne dati da ih iko povredi, ali i reagovati ako je situacija obrnuta. I još nešto, sad tek razumem moju majku – napisala je Marija.

Podsetimo, Marija Veljković nakon razvoda uplovila je u emotivnu vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem koji je, kako kaže, partner dao sve od sebe da sa njenom decom izgradi lep odnos.

Pročitajte Sreća nije dugo potrajala – Marija Veljković u suzama zbog smrti voljenog muškarca

Deca Marije Veljković

Rajko Ristić

– Imaju lep, drugarski odnos. Baš onakav kakav treba da bude. Prihvatila su ga kao da se oduvek znaju. Postavljali su pitanja i na sva sam im iskreno odgovorila. Nikada ih ne lažem. Pričam im isključivo istinu jer je iskrenost vrlina na kojoj baziram vaspitanje dece – rekla je Marija nedavno za Informer.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Instagram