Sin Veljka Ražnatovića svet portal
Svet

December 16, 2023 13:00

By

Ovome se nije nadao: Mali Željko iznenadio sve, Veljko nije bio spreman za takav odgovor

Sin Veljka Ražnatovića svojim odgovorom mnoge nasmejao

Veljko i Bogdana Ražnatović čekaju trećeg sina, a naslednik Cece Ražnatović ne krije sreću  što će ponovo postati otac, jer je uvek isticao da želi veliku porodicu sa bar petoro dece. Poznati par neretko objavljuje zanimljivosti iz svakodnevnog života, a sada je sin Veljka Ražnatovića svojim odgovorom mnoge iznenadio i nasmejao.

Sin Veljka Ražnatovića svet portal svet tabloid svet

Bojan Vuković

Sin Veljka Ražnatovića raznežio mnoge

Veljko Ražnatović često objavljuje  video snimke iz doma u Titelu, a sada je najnovijom objavom nasmejao mnoge. Naime, Veljko je snimao svog sina Željka, dok je obuvao patike, a zatim mu postavio pitanje, na koje je mali Željko imao jasan odgovor:

– A, čekaj, koga tata voli najviše na svetu? – pitao ga je Veljko, na šta je Željko kao iz topa rekao: “Mene”.
– A, Bogdanu? – nastavio je Veljko, međutim njegov sin je bio uporan i samo vikao “Neeee”.
– Pa kako ne? Da, volim mamu najviše na svetu. Pa kako ne? Da. A, Krstana? – upitao je on, a mali Željko samo odmahivao glavom.
– Željka, a? – pitao je Veljko dok se smejao, a stariji naslednik rekao: “Samo mene”.

Nakon tog zanimljivog razgovora stariji sin Veljka Ražnatovića je sa mlađim bratom Krstanom ručao, dok je mlađeg hranila Bogdanina baka, a ponosni otac ih je sve zajedno snimio i objavio na svom Instagram profilu.

Sin Veljka Ražnatovića svet portal

Instagram

Pročitajte Veljko Ražnatović podelio porodičnu uspomenu koju do sada niko nije imao prilike videti FOTO

Podsetimo, Veljko i Bogdana su se upoznali pre šest godina, a 2019. godine svoju ljubav su krunisali brakom. poznati bračni par neretko objavljuje zanimljive trenutke iz svakodnevnog života, a ovog puta je stariji sin Veljka Ražnatovića zaista nasmejao mnoge zbog svog iskrenog odgovora.

Bogdana i Veljko Ražnatović nedavno su objavili da očekuju još jednog naslednika, kome su odlučili da daju veoma neobično i retko ime, Ilijan. Veljko je više puta naglasio da želi veliku porodicu, a da ne bi imao ništa protiv da svi budu sinovi.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram, Bojan Vuković, Rajko Ristić