Viki Miljković
Svet

2 Februar, 2023 16:24

Viki Miljković ostala šokirana: Sina zatekla u sobi sa poznatom Zvezdom Granda

Sin Viki Miljković zatečen u sobi sa Zvezdom Granda

Pevačica Viki Miljković poslovno je veoma zauzeta u poslednje vreme. Pored toga što redovno snima Zvezde Granda, pevačica se ozbiljo upustila u opremanje luksuznih stanova, a sprema se i za američku turneju. Društvo na istoj će joj praviti i sin Andrej, dok će sa njom nastupati mlada Zvezda Granda, Nermin Handžić.

Pročitajte: Agonija u porodici Viki Miljković – Pevačicin sin napadnut, Taške završio u policiji 

Instagram

Andrej putuje sa nama. On je već bio u Njujorku na jednoj teniskoj akademiji kako ne bi prekidao sa treninzima, a ovoga puta će biti u Vegasu. U slobodnim trenucima se on i Nermin jako lepo druže. Uživam dok ih gledam, kao i da se smejem sa njima jer su oni pripadnici nove generacije pa me malo i edukuju – rekla je Viki.

A kako se sin Viki Miljković i Nermin zabavljaju pevačica je otkrila kada je jednom prilikom upala u Andrejevu sobu i ostala šokirana.

Pročitajte: Sin Viki Miljković odabrao veoma neobično zanimanje – Želi da postane sveštenik, a evo i zašto

Foto: Munja

– Oni se često zatvore u sobu, slušaju muziku, na društvenim mrežama su ili igraju igrice. U jednom trenutku sam ušla i vidim da Andrej koji inače ne sluša puno muziku, repuje sa Nerminom. On, inače, kao pripadnik ove „nju ejdž“ generacije i novijeg trenda sluša Zeru, Vojaža i Nućija. Nakon pola sata sam ušla nenadano u sobu, a Andrej sluša Safeta Isovića i sevdalinke. Bila sam šokirana! Ko je na koga šta preneo– rekla je Miljkovićeva.

Sin Viki Miljković je, čini se porastao preko noći, a pevačica ne krije da je veoma ponosna u kakvog je momka izrastao.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: PULSONLINE

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM