Svet

20 Septembra, 2021 18:00

Skandal u Grandu! JK brutalno HUŠKALA Brenu protiv Cece!

Saopštenje “Grand produkcije” da je Jelenu Karleušu u žiriju zamenila Svetlana Ražnatović šokiralo je sve – i žiri, i takmičare i publiku. Na Grandu su odmah krenuli komentari da to ne bi bilo moguće da je Brena i dalje gazdarica, jer njih dve nikada nisu bile u prisnim odnosima, ali stoji da one damski kriju da problem postoji (ako postoji) i da nikada ni reč nisu rekle jedna protiv druge.

Karleuša huškala Brenu!

Ceca je otvoreno priznala da Brenu nije zvala na svadbu sina Veljka, ali ni Brena nije zvala nju na venčanje Filipa i Prijovićke. Nikada se nisu družile, posećivale na slavama, jahtama i rođendanima. Mnoge je zato jako iznenadilo kada se Ceca pojavila u Breninom dokumentarcu ‘Godine Slatkog greha’. Tada se javno na društvenim mrežama oglasila i Jelena Karleuša, koja je uputila brutalnu poruku Breni, čudeći se njenoj tolerantnosti i aludirajući da su Cecin kum Legija i prijatelji Šiptar i klan oteli Stefana Živojinovića, a Brena sad nju stavlja u dokumentarac. Brena na ovu prozivku nije reagovala niti je ikada Ceci bilo šta ružno rekla. Ali, stoji da je Ceca bila i u žiriju ‘Pinkovih zvezda’, konkurentskom takmičenju u vreme razlaza Pinka i Granda i da je prošle godine Vanji Knežević, dok je ratovala sa Grandom, ponudila pomoć, snimila joj pesmu i spot – priča izvor za Svet i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Koliko čujem Cecin dolazak u Grand nije bio upitan jer je Brena još prošle godine prodala sve svoje akcije i više nema nikakve veze sa tom kućom niti je to zanima. Karleušinim odlaskom iz žirija i Mira Škorić je ostala bez angažmana pošto je bila u njenom timu, pa kako čujem, Cecini prijatelji likuju što su jednim potezom eliminisali dva neprijatelja – tvrdi zvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Šta god da je istina, Ceca će naredne tri godine biti deo žirija u koji je doveo Saša Popović. Aleksandar Milić Mili sada se raduje ovoj saradnji, iako je posle razlaza sa Cecom, Brenu, kojoj je radio album, hvalio na sva usta govoreći da ona može da dovede više ljudi na Ušće od Cece. Plus, na sve to, prošle godine je sa Karleušom snimio duetsku pesmu… Ma biće šou – kaže izvor Sveta i za kraj dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Svaka čast Saši Popoviću na ovom potezu, na stranu što je Ceca mega zvezda, nego zakuvaće odnose u žiriju do ključanja. Mislim da se Ceci iskreno raduje samo kuma Viki Miljković, ostali više neće moći da dižu nos u nebesa jer su dobri pevači i imaju hitove. To su mogli pred JK, ali pred Cecom svi treba da stoje mirno. Pritom, ona nikoga neće vređati i ponižavati i svima će umeti da da pravi savet – zaključuje naš izvor

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ